Prati nas

Džon Travolta (opet) optužen da prikriva svoju homoseksualnost!

Vesti

Džon Travolta (opet) optužen da prikriva svoju homoseksualnost!

Nakon priče od pre par meseci, čiji je glavni akter Džon Travolta,  koji navodno upražnjava homoseksualne odnose u spa centrima širom Amerike, seksualna orijentacija glumca ponovo je u centru pažnje!

Glumica Keri Fišer, koju pamtimo po ulozi princeze Leje u serijalu Star Wars, za američki časopis The Advocate izjavila je kako je javna tajna Holivuda da Džon Travolta voli isti pol!

“Moje mišljenje o Džonu je da svi znamo da je homoseksualac i da nas zbog toga nije  briga! Žao mi je ako se on zbog toga ne oseća prijatno, ali to je sve što mogu reći. Kada zabranjuješ da se o nečemu piše, privlačiš veću medijsku pažnju. Treba pustiti da stvari teku svojim tokom”- smatra Keri.

Džon Travolta, koji je pre manje od mesec dana ponovo postao otac, “zamerio” se američkoj LGBT populaciji pošto su njegovi advokati zahtevali od jednog tamošnjeg portala da obriše vest o gej druženjima slavnog glumca iz losanđeleskih sauna!

Foto i izvor: Index.hr


Loading...
2 komentara

2 Comments

 1. Mira

  12. 12. 2010. at 15:46

  Verovatno je biseksualac, sto je i najcesci slucaj. Cisti homoseksualci su mnogo redji no sto se misli, dok su biseksualci mnogo cesci no sto se misli.

 2. sladja

  12. 12. 2010. at 19:35

  a sto kaki ova mira..
  ugl oduvjek se zna da je ovaj peder, jebote ko je pogledao briljantin jednom tog je postao svjestan…
  i sad ce oni pametnjakovici reci dobar glumac tralalala, a ja vam kazem da ne razumjete na sta konkretno mislim.. uostalom evo vam dokaz :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top