Prati nas

Džordž Kluni, Meril Strip i mnogi drugi pomažu Haitiju!

Vesti

Džordž Kluni, Meril Strip i mnogi drugi pomažu Haitiju!

meril strip dzordz

Broj žrtava i ugroženih posle katastrofalnog zemljotresa na Haitiju raste iz dana u dan. Poznate ličnosti od početka ove humanitarne katastrofe uključili su se svojim velikim donacijama, ali i na druge načine koriste svoju popularnost kako bi pomogli.

Tako se organizuje večernja emisija “Nada za Hiti” preko koje će se verovatno skupiti velika količina donacija od građana SAD, telefonskim putem. Ovaj program vodiće holivudski glumac Džordž Kluni i muzičar poreklom sa Haitija Vajklif Žan. U muzičkom delu emisije koja će se prikazati 22. januara nastupiće Kristina Agilera, U2, Ališa Kiz, Sting i drugi.

Takođe i dame sa crvenog tepiha pritekle su u pomoć najugroženijima na Haitiju. Tako su Merli Strip, Dru Barimor, Olivija Vajld i Ana Fišer odlučile da svoje svečane toalete sa nedavno održanih Zlatnih globusa ustupe za auckijsku prodaju, a sva sredstva koja se sakupe biće odmah upućena na razrušeni Haiti.

Ukoliko znate za neku od humanitarnih organizacija u Srbiji koje organizuju pomoć za Haiti, obavestite mene i sve moje čitaoce koji bi možda mogli i želeli da pomognu.3 komentara

3 Comments

 1. marie clarie

  19/01/2010 at 11:55 am

  tako i treeba..!!

 2. Tina

  19/01/2010 at 3:40 pm

  Daa.. Upravu si Marie, tako i treba!!! Baš mi je žao onoga Haitia. Pa neka im pomažu.

 3. Jelena

  30/04/2010 at 11:59 pm

  meryl je veoma topla i humana zena… obozawam te <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top