Prati nas

Ejmi Vajnhaus ponovo u bolnici

Vesti

Ejmi Vajnhaus ponovo u bolnici

 

O ne, zar opet??? Ovaj put navodno je “preterala” sa lekovima koji su bili prepisani od strane doktora. Hm, teško da će iko poverovati ovim pričama, pošto Ejmi već mesecima živi poput prave rok zvezde- SEX, DROGA I ROK’N’ROL i to puta 100.

Ejmi je izgubila svest između ponedeljka i utorka dok je razgovarala preko telefona sa svojim mužem Blejk Felder Sivilom, koji je pre desetak dana izašao iz zatvora, ali problematični par se još uvek nije sreo jer je po izlasku iz “mardelja” Blejk otišao pravo na rehabilitaciju. Sve upućuje na to da se njihov brak bliži kraju, iako Ejmi plaća muževljevu rehabilitaciju od čak 30.000 funti!!

U međuvremenu, Blejk se navodno spetljao sa misterioznom plavušom (ne znam kad je uspeo, kad je bio u zatvoru), i kad je saznala, Ejmi je potpuno poludela, i konačno možda uspela da skapira ono što i ptice znaju, da je Blejk sa njom samo zbog novca!

Ovoj talentovanoj devojci stvarno sve ide nizbrdo. Ejmi otkači kretena, idi već jednom na tu rehabilitaciju, i počni opet da se baviš muzikom jer to radiš tako dobro!!!

Ejmi bi mi verovatno odgovorila : “ They try to make me go to rehab, and I said NO NO NO...”


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Batica

    26. 11. 2008. at 11:19

    Brate kakva grdoba! Pu pu pu

  2. Pingback: Zdravija i punija Ejmi Vajhaus... i da, zaboravila sam gola!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top