Connect with us

Ejmi Vajnhaus razočarala publiku u Atini… pardon, Beogradu!
Vesti

Ejmi Vajnhaus razočarala publiku u Atini… pardon, Beogradu!

Uzvici poput uaaa i buuuu sinoć su se orili za vreme nastupa Ejmi Vajnhaus u Beogradu. Britanska soul zvezda u našem glavnom gradu neslavno je otpočela svoju svetsku turneju, a neki domaći mediji ovaj koncert već su proglasili za “najgori koncert ikada održan u Beogradu”.

Mrmljanje tekstova, pogrešan tonalitet, zaustavljanje muzike u sred pesme, odlaženje sa bine i teturanje su repertoar za koji smo mislili da ga više nikada nećemo videti od strane popularne pevačice. Ipak, kako sve upućuje Ejmi se uprkos svim dosadašnjim rehabilitacijama vratila svojim starim demonima, narkoticima i alkoholu, što se moglo videti po njenom sinoćnjem nastupu.

Ono što je beogradsku publiku takođe jako razočaralo je činjenica da pevačica čak nije ni znala u kom je gradu, pa ja na početku koncerta rekla “Dobro veče Atina”.

Popularni američki muzičar koji je nastupao nakon nje, a za čiji nastup svi imaju samo reči hvale, Mobi, takođe je bio razočaran, ali i zabrinut za svoju koleginicu, pa je na Twitteru napisao:

“Nastupam na festivalu u Srbiji sa Ejmi Vajnhaus, a ona je na bini, mrmlja. Može li neko da joj pomogne? Ovo je srceparajuće”…”Ne poznajem Ejmi Vajnhaus, ali se iskreno nadam da će neko njoj blizak da reaguje i pomogne joj. Ovo je zaista srceparajuće.

Ukoliko niste bili sinoć na Kalemegdanu, pogledajte šta ste propustili… Kakvo razoračanje…

Loading...
101 Comments

101 komentara

  1. MaKy

    01/01/2012 at 5:14 pm

    Niste pravedni prema njoj
    -Pocivaj u miru Amy <3
    ostavite je na miru -___-''

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top