Connect with us

Ekipa Harry Pottera uživala u zajedničkom okupljanju

Foto

Ekipa Harry Pottera uživala u zajedničkom okupljanju

Ekipa ponovo na okupu (foto:Instagram/therealjasonisaak)

Ekipa ponovo na okupu (foto:Instagram/therealjasonisaak)

Magija Harry Pottera ne prestaje ni u realnom životu, i svih čarolija ove avanture podsetili su se učesnici filma, i uživali u divnim zajednički provedenim trenucima na posebnom mestu.

Jason Isaack rešio je da poseti Čarobnjački svet Harry Pottera u Univrsal Orlando Resort-u u Kaliforniji, i sa sobom poveo još nekoliko članova ekipe koja je stvarala i glumila u filmu.

U ponedeljak uveče, fanovi su imali priliku da na društvenim mrežama svedoče njihovom zajedničkom okupljanju  i uvere se koliko su svi uživali u ovoj poseti. Jason je na Twitteru postavio fotku sa Tomom Feltonom i Matthew Lewisom i dodao u opisu: “Za sve fanove Harry Pottera koji nas podsećaju da treba da se borimo”. Ono što je posebno obradovalo sve je što je sastanku prisustvovala i autorka ovog ostvarenja J.K. Rowling.

A povodom 4.rođendana ovog specijalno osmišljenog mesta, zvezde su imale priliku da uživaju u raznim mogućnostima koje im pruža ovaj kompleks, i Jason je ovo opisao kao divno bekstvo iz stvarnog, užasnog sveta, koje ga je podsetilo na sve vrednosti za koje se zalaže priča o Harry Potteru, i lekciji da nikada ne treba odustati. U opisu fotke dodao je: Šaljem puno ljubavi i zahvalnosti i svim Potteritesima koji su učinili ovaj vikend divnim. Svi ste brilijantni.”


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara