Connect with us

Ekskluzivno: Nataša Ninković i Ivan Bosiljčić u žiriju ‘Talenta’

Ekskluzivno: Nataša Ninković i Ivan Bosiljčić u žiriju ‘Talenta’

Oni su novi žiri "Talenta"

Kako Tračara ekskluzivno saznaje, novi žiri šou programa Ja imam talenat čine glumica Nataša Ninković i glumac Ivan Bosiljčić, dok će svoju rolu reprizirati direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac.

Izvor našeg sajta blizak produkciji tvrdi da je do izbora došlo nakon višemesečnog razmišljanja kreativnog tima. “Nakon što su Mina Lazarević i Aleksandar Milić odlučili da odu sa sudijskih pozicija, produkcija je tražila njihovu zamenu, a odluka je pala na dva glumca. Ivan je mladi i perspektivni glumac, koji je u zadnje dve godine postao veoma popularan uz svoj pevački kabare, a Natašin glumački talenat nije upitan, te su zbog toga producenti veoma zadovoljni novim izborom.”

Tasovac će reprizirati svoju ulogu sudije po četvrti put

I dok naš izvor kaže da se ne zna koliki će honorar dobiti za učešće  u četvrtoj sezoni ovog talent šou-programa, nove sudije uskoro će biti predstavljene javnosti. “Prvi dan snimanja audicija biće 3. septembar, i tada će svi oni koji dođu u Narodno pozorište u Beograd imati prilike da vide nove sudije na delu,” zaključuje naš izvor.

Da li mislite da su Nataša i Ivan dobar izbor za sudije ovog šoua?

P.Ž./Tračara
Loading...

6 Comments

6 komentara

 1. Ladybug XD

  29/08/2012 at 12:52 pm

  Super :D

 2. Tina

  29/08/2012 at 1:45 pm

  Jak mi ziri.. A ovaj Ivan me smorio nacisto. Lep si, zgodan, talentovan, al daj malo neko drugi da igra glavnu ulogu u nekoj domacoj sapunici. Samo on i Sloboda Micalovic. Ima jos dobrih glumaca.

 3. gaga

  29/08/2012 at 3:02 pm

  fenomenalan izbor…nije kriv ivan sto ima sve potrebno za jednog glumca, pa da bude toliko trazen…a i natasa je fantasticna…

 4. Mita

  29/08/2012 at 6:35 pm

  Natasa!!!!! Obozavam je.

 5. Milica

  29/08/2012 at 6:55 pm

  Super!

 6. new york

  30/08/2012 at 2:24 pm

  kako je lepa ova zena

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top