Prati nas

Emilija Kežman: Matija i ja i dalje živimo zajedno!

Extra

Emilija Kežman: Matija i ja i dalje živimo zajedno!

Dan nakon što je Mateja Kežman priznao da se razvodi, njegova, uskoro bivša,  žena Emilija otvara dušu!

Emilija je potvrdila fudbalerove izjave da se nisu rastali zbog prevare već jednostavno zbog toga što je ljubav prestala, ali i da je udaljavanje počelo pre četiri godine, a da su rastavljeni već dve. “Trenutno ne razmišljam o podnošenju zahteva za razvod jer mi je jedini prioritet da sačuvam decu od medijske hajke, ali i da ja ostanem mirne glave. Videću šta ću uraditi po tom pitanju kada se slegne prašina. Sve ovo veoma teško podnosim, poslednjih nekoliko dana život mi se pretvorilo u pakao. O Mateji ne želim ništa ružno da kažem, on će uvek biti otac moje dece. Nadam se da ćemo uspeti da iz ove situacije izađemo na najbezbolniji način”, ističe Emilija.

Ona otkriva i da nije prevarena žena, kakvom mediji pokušavaju da je predstave, te da Mateja nije imao ljubavnice. “Nikakve Matejine ljubavnice, devojke i prijateljice nisu kucale na moja vrata. Ne znam ko pokušava da prljav veš iz mog stana iznese u javnost jer sam privatni život dugo uspevala da sačuvam od medija. Teško mi je, sve ovo je psihički nepodnošljivo za mene i moju porodicu jer svakog dana strahujemo šta ćemo pročitati u novinama. Bitno mi je samo da decu zaštitim od toga”, kaže Emilija.

Iako je Marina Tadić, koju su povezivali za Kežmanom, izjavila da joj je prijateljica, Emilija to demantuje. “Mateja me je upoznao sa tom Marinom u jednom tatu-studiju, u kom sam se tetovirala. Samo smo se pozdravile… Ne znam zašto je izjavljivala da se druži sa mnom jer to nije istina. Verovatno je imala debeo razlog da to kaže, ali ona zaista nije moja drugarica”, kaže Emilija.

Ipak, to što su rastavljeni, ne znači da ne mogu da i dalje žive zajendo, u istoj kući. “Iako su se Matejini i moji emotivni putevi razišli, mi i dalje zajedno doručkujemo, pijemo kafu, gledamo TV… Sve to našoj deci Aleksandri, Lazaru i Jakovu ne ukazuje da nešto nije u redu. Malo sam zabrinuta kako će deca reagovati kad se Mateja preseli, mada su oni navikli da on nije sa njima 24 sata dnevno. Zbog njegove profesije često ga nisu viđali i po dva meseca, pa se tešim da im njegov odlazak iz kuće možda neće biti stresan”, zaključuje Emilija.

Izvor: Pressonline.rs



4 komentara

4 Comments

 1. Coffee_fan

  21/04/2012 at 8:58 am

  4 godine udaljeni i nemaju nista,a imaju malo dete??Doslo iz kupusa?Bolje da su se mirno razveli i da nisu davali nikakve izjave.Sta se tudji razvod koga tice.Ovako samo daju kontradiktorne izjave i skacu jedno drugom u stomak.

 2. Smokvica....

  21/04/2012 at 12:01 pm

  Pa dobro svemu dodje kraj…Malo sad to rade da privuku paznju medija…a mozda su se vec razveli…:D

 3. Joja

  21/04/2012 at 1:23 pm

  Ovaj mali desno isti on. :D

 4. Borac

  22/04/2012 at 12:53 am

  Ma da, ona se bas emotivno udaljila od njega, a izradjala toliku decu…ma, kretencicu dosadio porodicni zivot, pa bi malo da p**a sa starne :)
  A ona jadnica, bolje da je cutala.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top