Prati nas

Emina Jahović demantuje da se vraća u Novi Pazar

Extra

Emina Jahović demantuje da se vraća u Novi Pazar

Pop pevačica otkriva da planira da ostane u Istanbulu, prvenstveno zbog dece.

Emina Jahović rešila je da se ponovo oglasi, nakon višenedeljnih spekulacija da nije u dobrim odnosima sa Mustafom Sandalom, te da će se iz Istanbula preseliti u Novi Pazar.

“Dragi moji fanovi, svi koji me podržavate i volite u ovim teškim trenucima… Želim da vam kažem da sve spekulacije na temu mene, odlaska u Novi Pazar i života tamo, nisu istinite i nisu tačne. Svoj život, kao i pre, nastaviću ovde, baš u Istanbulu, zbog školovanja svoje dece i zbog života na koji sam navikla, a u Beograd i Novi Pazar ići ću isključivo iz privatnih i, naravno, poslovnih razloga,” rekla je Emina u poruci objavljenoj na Instagram Storyju.

“Na žalost, ja ne mogu da zaustavim sve spekulacije. Mi gledamo zbog naše dece da sve prođe u najboljem mogućem redu i sve će biti kao što je bilo i pre,” završila je pevačica, koja je glas odavala da joj nije svejedno jer i dalje prolazi kroz emotivan period.

Podsetimo, Emina i Mustafa rešili su 15. februara da okončaju brak nakon deset godina, nakon čega su usledili novinski natpisi u domaćim ali i turskim medijima.loading...
Nazad1 od 3
1 komentar

1 komentar

  1. Poslovi

    20. 03. 2018. at 15:20

    Ostavite zenu na miru, neka ide gde hoce

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top