Connect with us

Emina Jahović: Haris je nepravedno izbačen!
Emina Jahović: Haris je nepravedno izbačen!

emina-haris-cato

Haris sa mentorkom

Haris Ćato ispao je iz šeste live emisije X Factora prošlog utorka, a strasti oko njegovog ispadanja se ne smiruju.

Njegova mentorka, Emina Jahović smatra da je njen član nepravedno ispao iz takmičenja!

“Haris je pokazao koliko je ozbiljan pevač. Postideo je sve one koji su u njega sumnjali. Nepravda je deo svakog takmičenja. Život i karijera su pred njim! Samo hrabro i uvek ću biti uz njega,” napisala je Emina na Twitteru.

Mentorka grupe Dečaci se inače rasplakala tokom emisije, a posebno u delu kada je Haris pevao pesmu spasa. Ovo je ujedno i njen prvi takmičar koji nije nastavio takmičenje.

Redakcija Tracara.com

Loading...
12 Comments

12 komentara

 1. Kaca

  20/02/2014 at 12:38 pm

  Niko ne porice da on nije talentovan, ali je premlad i glas mu jos uvek mutira, on ce za jedno 5, 6 godina da rasturi glasom, ali sada nije njegovo vreme.

 2. Starship

  20/02/2014 at 1:19 pm

  EMINA NE KENJ*AJ… OVOM BALAVCU NIJE NI GLAS MUTIRAO… A PROLAZIO JE DO SADA SAMO NA SUZE I NA SAZALJENJE LJUDI “JER JE MUCENIK UGANUO MALI PRST”

 3. bonny

  20/02/2014 at 1:22 pm

  Pa i u emisiji se videlo koliko ga forsira. Nije plakala kada je Lukijan pevao nego samo Haris. Pa valjda je svesna da je koncept emisije takav da uvek neko mora ispasti – da bi na kraju ostao jedan. Ili misli da ce u finalu biti njena dva momka? Ona moze biti srecna sto je dobila tako dobru grupu jer je najslabija od svih mentora.

 4. Jovan

  20/02/2014 at 1:44 pm

  Pravda je zadovoljena! :D Samo neka mi neko odgovori, kada je Kristina glasala, nešto je spomenula kao da ne razume ko gura ovog takmičara non-stop, i poslala Lukijana kući. Je l’ to ona za Lukijana govorila? :D

 5. r

  20/02/2014 at 1:48 pm

  Nije bitno da li je ispao sad, ili kasnije. Svakako ne bi pobedio.

 6. Lela

  20/02/2014 at 2:44 pm

  Hoce li prestati sa forsiranjem ovog decka,da se svidjelo publici njegovo pjevanje mozda bi i glasali za njege i ne znam sta je sada tu nepravda

 7. una

  20/02/2014 at 2:47 pm

  Kretina Kovac piz*di i boji se da joj ne ispadne jedina grupa koja joj je ostala ,Doktori. Zato se i dere na njih sto su i sami priznali jer jadni ne smeju da prave greske ,bas su pod pritiskom. Zeljko ima srece da ima onog Kajmakovskog a onaj Kiki sto ima onu brkatu Ilmu koji su najveci favoriti. Emina nema najjacu grupu ali je zato najboli sudija osecajna, predana i izvrsno bira pesme da nije njenog izbora pesama Aleksa bi odavno ispao, Lukijan ne bi imao priliku da se dokaze u produciranju a ovaj Haris ne bi ni usao u takmicenje. Ona je pomogla cak i Joksimovicu da se poslavi i ostvari u Turskoj…..Emina srpska Jlo

 8. Jelena

  20/02/2014 at 3:23 pm

  Emina mi je kao neki slinac i savrseno se uklapa sa onim njenim balavcima.
  Zeljko je kralj, dobio je najbolju grupu, i on je najbolji mentor. Daniela obozavam a i onaj povratnik publike se popravio. Oni mogu dostojanstveno da cekaju pobedu.

 9. bonny

  20/02/2014 at 3:23 pm

  A to sto kaze da je nepravda, znaci gledaoci su nepravedni jer ne glasaju za njene momke? Nije ziri poslao Harisa kuci nego publika, znaci nije se svideo publici a ona moze da place koliko zeli i dalje.

 10. Barbara

  20/02/2014 at 4:08 pm

  Jovane,Kristina je rekla,glasajući za Harisa,da želi ostati dosledna,s obzirom da je od početka za Harisa,ali da ne razume način na koji ga vode…jer smatra da ga Emina “gura” u pogrešnom smeru…sto je apsolutno istina.

 11. jasam

  20/02/2014 at 6:17 pm

  Emina bi to manje vise rekla za svakog svog takmicara. A i ne moze da bude nepravedno kada je tako odlucila publika. Valjda publika zna sta joj se svidja a sta ne pobogu!

 12. budući ekonomista

  21/02/2014 at 12:54 am

  Emina,ima vremena za njega.Mlad je i talentovan,njegovo vreme tek dolazi. ;-)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top