Prati nas

Emina Jahović ima problem sa silikonima i pritom uhvaćena u laži (VIDEO)

Hot!

Emina Jahović ima problem sa silikonima i pritom uhvaćena u laži (VIDEO)

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Pop pevačica Emina Jahović postala je glavna tema svih domaćih medija budući da je otputovala u Los Anđeles ne bi li prisustvovala dodeli Grammy nagrada.

Iako je izgledala toliko dobro da je mogla bez problema da stane rame uz rame sa svetskim zvezdama, izgleda da je Emina poželela da ovu svoju posetu jednoj od najznačajnijih muzičkih manifestacija na svetu učini još pomeznijom, te je tako za jedan dnevni list izjavila kako je upoznala Shakiru i Justina Biebera.

Međutim, Jahovićeva se očigledno zbunila budući da dvoje spomenutih pevača uopšte nije prisustvovalo dodeli, a svi svetski mediji su danima pre dodele pisali upravo o mogućoj propasti ovogodišnje ceremonije budući da su je bojkotovale neke od najvećih zvezda poput Biebera, Taylor Swift i Selene Gomez.

Osim toga, Emina se našla na udaru negativnih komentara i zbog nove estetske intervencije, odnosno silikona u usnama, zbog kojih je otežano govorila prilikom davanja ekskluzivnog intervjua sa spomenutog događaja. U to se možete uveriti i sami ako na sledećem snimku premotate na 4:40.


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. :/

  18. 02. 2017. at 13:25

  Haljina je red light district u Amsterdampomesan sa turkim melosom. Sreca pa je lepa I visoka inace bi ovo stvarno bio pakao.

 2. a

  18. 02. 2017. at 15:58

  šuška dok priča kao da joj je natekao jezik….

 3. sanja

  18. 02. 2017. at 17:06

  Emina je pre nego sto je otisla u L.A rekla da je vec upoznala Shakiru, Biebera….ima i sliku sa Biberom, ali to je bilo u smislu koje svetske licnosti od ranije zna…uzivo….a posle gremiaj nije davala utiske jer se tek vratila u istanbul

 4. Anja

  19. 02. 2017. at 08:20

  Dovoljno je pogledati Emoninu jednu sliku pre operacija i silikona. Mnogo ruzna je bila. Eksponira se bez potrebe. Udata za Turčina, dva sina, po meni ostvarila je sve sta je želela jer da se nije operisala drugacije bi njen zivot isao

 5. Anja

  19. 02. 2017. at 08:22

  Dovoljno je pogledati Emoninu jednu sliku pre operacija i silikona. Mnogo ruzna je bila. Eksponira se bez potrebe. Udata , ima dva sina, po meni ostvarila je sve sta je želela jer da se nije operisala drugacije bi njen zivot isao

 6. AnaBanana

  19. 02. 2017. at 15:29

  Ja sam Mala 165cm i debela zenica 75kg. Punaska i simpaticna. I nikad za nikad nebi ovo uradila od sebe. Emina izgleda ljepo na snimku, a uzivo kao Michael Jackson. Dr4aga Emina imas ljepuskast glas fin mannir i izuzetnu spretnost da se obuces sto ovo radis sama sebi neznam, ali prijateljski ti kazem da to nije lijepo i da ces izgubiti postovanje vojih sinova zbog nepotrebne preokupacije sopstvenim izgledom.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top