Connect with us

Emina Jahović: Lagala sam da mi je Brena rođaka
Bizarno

Emina Jahović: Lagala sam da mi je Brena rođaka

(foto: Screenshot/PrvaTV/Exkluziv)

(foto: Screenshot/PrvaTV/Exkluziv)

Pop pevačica Emina Jahović ispunila je svoj životni san da se na naslovnici jednog magazina nađe rame uz rame sa idolom svog detinjstva Lepom Brenom.

Tom prilikom je otkrila da je kao klinka lagala drugarica da joj je tadašnja najveća zvezda bivše Jugoslavije rođaka, a kao dokaze za to je navodila sličnost u prezimenima: Jahović i Jahić (prim. aut. pravo Brenino ime je Fahreta Jahić).

“Koliko život moze da bude neverovatan i da mi je neko tada ovo pričao… Secćam se da sam prikupljala novac za njenu barbiku, svađala se sa drugaricama u njeno ime… I lagala ceo razred kako mi je rodjaka Jahić- Jahović… nema veze za koje slovo”, ispričala je uz osmeh Emina.

I danas ja rame uz rame pored nje… Da je moj tata živ pa da ovo može da vidi tada dok je bio najveći fan Vesne Zmijanac, i koliko bi samo sati plakala jer bi me vređalo kad kaže da je bilo ko bolji od Brene. Moje rođake”, završila je uz osmeh Jahovićeva i dodala da sve snove možemo da ostvarimo ako ih zaista dovoljno želimo.

Za sve mlađe generacije koje se možda ne sećaju u kom rangu je Brena bila zvezda podsetimo se kratko njenog dolaska na kocert na jednom bugarskom stadijumu na koji je sletela helikopterom.

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top