Connect with us

Emina Jahović: mnogo razloga za slavlje!
Vesti

Emina Jahović: mnogo razloga za slavlje!

emina sa mustafom

Emina Jahović i turska pop zvezda Mustafa Sandal u Istanbulu su proslavili rođendane i drugu godišnjicu braka! Sa najbližim prijateljima i kumovima Emina je proslavila 28, a Mustafa 40. rođendan.

U jednom restoranu u Instanbulu Emina njen suprug Mustafa i najbliži prijatelji proslavili su ovaj bitan datum uz skupoceno vino Opus uan iz 2003. godine i najbolje tursek DJ-eve.

“Do sada sam insistirala na velikim i isplaniranim žurkama, na kojima sam se zapravo najmanje provodila i najviše umorila. Sada sam slavila samo sa najbližim prijateljima, koje sam pozvala samo dan pre provoda. Odlično smo se proveli” – kaže lepa Emina.

Emina se uskoro vraća u Srbiju gde će snimiti spot na Belom dvoru u okviru akcije za borbu protiv raka dojke, čije je zaštito lice postala upravo ona. Takođe pevačica se pominje i kao jedan od mogućih kandidata za Eurosong. Eminin PR Ninoslav Prodanović je na ovu vest kartko porkomentarisao:

“Emini bi bila velika čast da predstavlja Srbiju na najprestižnijem evropskom takmičenju i da brani boje naše zemlje. Ona je veliki poštovalac Gorana Bregovića.”

izvor: pressonline.rs

Loading...
7 Comments

7 komentara

 1. Luna

  25/01/2010 at 1:41 pm

  Emina je proslavila 28. rodjendan, ne 27.

 2. Aladin.... :)

  25/01/2010 at 2:25 pm

  ti nisi ni procitala tekst lepo luna,,e tracaro moja niko ne cuta lepoo tvoje tekstove..emina bi bila vrh predstawnik..i donela bi nam pobedu…

 3. Tračara

  25/01/2010 at 2:31 pm

  Aladine,
  moje kolege iz Press-a su napisale da je Emina napunila 27. godinu, pa sam ja tako i prenela. Međutim, Luna je u pravu, Emina je napunila 28 godina, pa je sada tekst ispravljen… :)
  Pozz

 4. nana

  25/01/2010 at 5:33 pm

  Ijaoooo bre, pa jel to engleski po Vuku? Nije Opus uan vec Opus one vino!!!!!

 5. M

  25/01/2010 at 9:34 pm

  Srbija ne treba da se takmici na Evroviziji ako nema Srbina da je predstavlja. Sramota je da nas predstavlja muslimanka. Narode iz Srbije probudite se i ne govorite da bi muslimanka donela Srbiji pobedu jer nam ta pobeda nije potrebna. Glasajte za Srbina pa makar bio zadnji ali neka je Srbin.

 6. sandra

  26/01/2010 at 5:34 pm

  M bas si glup.Pa i muslimani su drzavljani Srbije,ravnopravni sa ostalima,budalo.Njena vera je muslimanska ali joj je drzavljanstvo isto kao i tvoje i moje.

 7. baksuz

  27/01/2010 at 2:42 am

  bas lepa devojka, jako zgodna i prirodna. pritom ima sve sto se pozeleti moze i time se ne hvali i ne bode oci drugima… dopada mi se njen fazon,mada nisam neki fan pesama tj.iskren da budem znam mozda 2 njene pesme

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top