Connect with us

Emina Jahović: posle bebe novi album
Vesti

Emina Jahović: posle bebe novi album

Emina Jahović je pre 4 meseca rodila sina Jamana, ali već punom parom nastavlja svoju karijeru. Naime, ovog vikenda na Radijskom festivalu u Vrnjačkoj banji predsatavila je svoju novu pesmu Još ti se nadam duet sa Sašom Kovačevićem. Večeras ćemo je gledati u Operaciji Trijumf , gde će pevati tu istu pesmu, samo sa Makedoncem Aleksandrom. Evo šta novopazarska lepotica kaže o svom novom albumu:

“Album će biti negde na proleće ili početkom leta. Mnogi misle da sam neodgovorna jer je album trebalo da izađe ranije, ali ja ne mogu da obećam ono što ne mogu da ispunim. Novi album je morao da sačeka jer sam bila u fazi koja je morala da se isprati mirovanjem, nepojavljivanjem u medijima…”  Emina će na novom albumu pored dueta sa Kovačevićem imati još jedan duet sa Dinom Merlinom, a pesma se zove Med.

“Najlepši trenutak u životu mi je bio kada sam ugledala svog sina, a onda provodeći vreme s njim, svaki je postajao sve lepši i lepši. Biti majka jeste stvar koja se uči praktično, to ne može niko da ti kaže, to je prosto neki instinkt iz koga ide sve”- ističe Emina koja prosto sija od sreće, a na pitanje da li Jamana uspavljuje pevanjem odgovara: „Ne pevam mu pred spavanje skoro nikada, već se sa njim šalim, imamo neke naše igre. Njemu se zapravo muzika vrti 24 časa u sobi i on sluša ‘Baby Einstein’, Sofi Bejker i neke izvođače koji rade isključivo za decu. On to voli i bez toga ne može da zaspi.”

Kada je pitaju o zajedničkom životu sa pevačem Mustafom Sandalom kaže da vole što žive u Istambulu, jedva čekaju zimovanje u Austriji ili Francuskoj i da uči sina Jamana da govori srpski.

Pročitajte još i:  Emina Jahović Sandal: treći spot na turskom jeziku

izvor: Blic

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. Pingback: Novi duet Emine Jahović i Saše Kovačević kopija grčke pesme

 2. Hot Gossip

  20/05/2009 at 1:53 am

  Tracaro. . .mislim da bi trebala da prokomentarises ovo sto se desilo veceras na Pinku. . .
  CEnzura Emine Jahovic!!
  Naime,bilo je dogovoreno da Emina gostuje u Ami G show i cak je i snimljen ali nakon dogadjaja od prije nekoliko dana ,gdje je Emina potpisala ugovor sa PGP-RTSom,PINKovci su se odlucili da cenzurisu i ne prikazu emisiju vec da repriziraju onu sa Novakom Djokovicem. . .
  Inace,Eminin novi singl je simpa. . .

 3. veljko maric

  31/05/2009 at 9:59 am

  sa najboljog igraca sveta vidica

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top