Prati nas

Emina Jahović prvi put javno o prvom braku: ‘Udala sam se skoro ćelava’

Extra

Emina Jahović prvi put javno o prvom braku: ‘Udala sam se skoro ćelava’

(foto: Instagram/yaemina)

(foto: Instagram/yaemina)

Budući da je u višegodišnjem skladnom braku sa pevačem Mustafom Sandalom, kao i da imaju dvoje dece, Emina Jahović ne spominje nikada javno svoj prvi brak koji se neslavno završio nakon godinu dana.

Ipak, pevačica je nakon mnogo godina ćutanja rešila da ispriča ponešto o tom periodu njenog života, kog se, kako sama kaže, ne kaje. “Nisam bila ni punoletna kad sam se prvi put udala, imala sam svega 17 godina. Nisam se pokajala nijednom jer sam se posle udala za pravog čoveka. Lepo je bilo to, imala sam lepu venčanicu, prekratku kosu, skoro centimetar. Bila sam skoro ćelava, ali bilo je to jedno lepo iskustvo za mene”, prisetila se Emina za Blic braka sa izvesnim Aladinom Đulovićem iz Novog Pazara.

“Tada sam želela da budem tako kratko ošišana i zbog toga sam bila takva mlada. Ali moram da kažem takve neke stvari kada se dese mnogo su lepše kada ste mladi jer kada zakasnite sa nečim one postaju ozbiljnije. Kao što kažem u pesmi Beograd priča – Mudrost je poklon života kada ti više ne treba. Možda sam tada imala to u glavi, da neke stvari ne treba da radim kada nisu prave”, zaključila je Emina.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. nenad

  10. 02. 2017. at 12:23

  Kakva koincidencija – i Ceca takodje!!!

 2. Sunny

  10. 02. 2017. at 21:21

  Može neko negde bar jednom javno da je pita čemu i zašto pevanje na IJEKAVICI kada joj je maternji jezik i jezik na kome se školovala SRPSKI, EKAVICA? Kakve ona veze novopazarka iz Srbije ima sa ijekavicom? Mislim znam ja ali ima neko ko sme da je pita? Lol

 3. Goca

  11. 02. 2017. at 01:17

  @nenad kralju, uze mi reč iz usta HAHAHHAHAAH Te bila ćelava, te ne zna da peva, te udata za geja… nikad čovek da se oslobodi briga.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top