Prati nas

Emina snima duet sa suprugom!

Muzika

Emina snima duet sa suprugom!

Pop pevačica Emina Jahović snimiće duet sa svojim suprugom, turskom zvezdom Mustafom Sandalom!

Kako piše Svet, njih dvoje već dugo planiraju da snime zajedničku pesmu, a nekoliko dana nakon Emininog porođaja, Mustafa ju je odveo u studio gde su zajedno poslušali muziku potencijalnog hita. Odlučeno je da upravo ta pesma bude njihova zajednička, koja će ujedno biti i najavni singl Mustafinog novog CD-a. Pesma će biti bržeg ritma, a Emina će konačno moći da se dokaže i kao pevačica, na turskom tržištu.

Eminin PR, Ninoslav Prodanović nije ni potvrdio ali ni demantovao ovu informaciju. “Zasad nećemo otkrivati Eminine planove u vezi sa turskim tržištem, ali je izvesno da spremamo nešto veliko. Početkom sledećeg meseca, ona će posetiti Beograd kako bi snimila spot za duet sa Dženanom Lončarevićem, pa ćete imati priliku da sve saznate iz prve ruke.”

Pevačica je i ranije izjaviljivala da bi volela da snimi duet sa suprugom, ali kada za to dođe vreme. Naravno da Mustafa i ja razmišljamo o duetskoj pesmi, ali čekamo da za nju dođe pravo vreme. To mora da bude kompozicija koju ćemo oboje osetiti, nešto što će se našoj publici svideti.”

foto: aktuel.mynet.com

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. Isabella

  12/03/2012 at 6:00 pm

  Divan su par,zaista. Ne sumnjam da ce pjesma u Turskoj biti hit.

 2. Kiki

  12/03/2012 at 6:18 pm

  Ako ako lepo :-D Meni su oni super tj. ona…

 3. Prince Romeo

  12/03/2012 at 7:31 pm

  bas lepo..slatki su !!

 4. Kristiana

  13/03/2012 at 10:48 am

  Divni suu :))) <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top