Prati nas

Emina uradila pesmu za tursko tržište!

Vesti

Emina uradila pesmu za tursko tržište!

Ovih dana, dok je Srbija zahvaćena nezapamćeno niskim temperaturama, na Twitteru je sve toplije. :) Naime, broje poznate ličnosti iz zemlje sve su aktivnije na ovoj društvenoj mreži, a cvrkutavoj porodici pridružila se i Emina Jahović.

Ona je na Twitteru objavila da je uradila prvu pesmu za tursko tržište – njena numera Broken naći će se na albumu tamošnje zvezde Erdema Kinaja.

“Uskoro na CD najvećeg turskog di-džeja Erdema Kinaja moja nova pesma Broken, zajedno s najvećim turskim zvezdama – moja prva pesma za tursko tržište”, napisala je Emina.

Supruga Mustafe Sandala otkrila je i da će premijera njenog dueta sa Dženanom Lončarevićem Beograd priča, za koji tvrdi da je njena najlepša balada do sada, biti na Radiju S 14. februara, na Dan zaljubljenih.

Eminu na Twitteru pratite ovde, a vašu omiljenu Tračaru ovde!5 komentara

5 Comments

 1. lidija and selena gomez best frends

  09/02/2012 at 9:58 am

  ona nema pojma da peva samo kresti hahahaahahahahah!!!!

 2. tinanik

  09/02/2012 at 11:33 am

  Samo napred!

 3. andrea

  09/02/2012 at 11:46 am

  Ova je dosadila i bogu i narodu sa njenom zeljom da bude poznata.Njene glupave pesme niko ne razume i ne slusa.Neka sedi kuci,sve pocinje i od svega odustaje….Nova Kim Kardasian

 4. Isabella

  09/02/2012 at 3:56 pm

  Stvarno ste uzasni! Nije istina da ne zna da pjeva,iako nema glasovne mogucnosti kao Mariah Carey ili Beyonce. Ima dosta dobrih pjesama. A sta,Natasa vam je ikona? Ona je andjeo?

 5. Andy

  09/02/2012 at 3:56 pm

  Go girl rock them :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top