Prati nas

Eminem: Zbog droge sam bio na ivici smrti

Šokantno

Eminem: Zbog droge sam bio na ivici smrti

Eminem je u dokumentarcu poručio svima da stvari uvek mogu da krenu na bolje

U novom dokumentarcu How to Make Money Selling Drugs, Eminem je otvoreno progovorio o danima kada se konstantno drogirao analgeticima, otkrivši da se u jednom trenutku gotovo predozirao i bio na ivici smrti.

Jednom nogom sam bio u grobu” otkrio je reper Eminem u ovom dokumentarcu, otvoreno priznavši da je umeo da popije između 10 i 20 pilula analgetika po imenu Vicodin. Reper je 2005. godine otišao na rehabilitaciju, a 2010.  je bio spreman da o ovom problemu govori na svom albumu Recovery.

Eminem je u dokumentarcu priznao da je najteže bilo identifikovati zavisnost, jer nije konzumirao teške droge poput kokaina i heroina, pa je mislio da problem drži pod kontrolom.

Kada bi mi prijatelji skrenuli pažnju na to da imam problem, besno sam im govorio da ništa ne znaju o mom životu i da ne mogu da verujem da su tako nešto rekli! Pitao sam se da li su oni ti koji su poludeli, na kraju krajeva nisam se drogirao heroinom, kokainom i krekom – zašto misle da imam problem? Doslovno sam mislio da sve držim pod kontrolom. Ne sećam se u kom trenutku su se stvari izmakle kontroli, sećam se samo da sam sve više i više uživao u analgeticima.

Reper je u šokantnoj ispovesti ispričao događaj kada je zamalo izgubio život:

Da sam stigao u bolnicu dva sata kasnije, sigurno bih umro. Organi su mi otkazivali. Jetra, bubrezi, sve. Hteli su da me stave na dijalizu jer su mislili da neću preživeti. U jednom trenutku sam shvatio da ću umreti – video sam svoju decu kako rastu i shvatio da moram da budem tu za njih. Želim da poručim svima – stvari mogu da krenu na bolje. Zaista mogu.

U film How to Make Money Selling Drugs, koji je preijerno prikazan 29. juna, gledaoci mogu videti i intervjue sa Russellom Simmonsom i Woodyjem Harrelsonom.

U.H.N. / Tracara.com6 komentara

6 Comments

 1. tinkerbell

  01/07/2013 at 10:32 am

  Nekako mi je drago sto se smirio .. ali se nadam nekom opasnom hitu u skorije vreme :)

 2. SUNCE

  01/07/2013 at 11:03 am

  Ja sam kao mladja bila zaljubljena u njega :D Ali kad je na albumu napisao da nije za pse i srbe zgadio mi se

 3. Srce_Na_Teren

  01/07/2013 at 11:05 am

  Kralj!<3

 4. irena

  01/07/2013 at 11:35 am

  @Sunce, ne lupetaj leba ti

 5. neko

  01/07/2013 at 12:26 pm

  Eminem ♥♥ obozavam ga, bas mi je drago sto se izvukao. Jedva cekamo novi album ove godine!

 6. nije vazno

  07/07/2013 at 5:53 pm

  stvarno je lepp,zgodan itd..pesme su mu superr.obozavam ga <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top