Prati nas

Emma Watson je nova drugarica Paris Hilton?

Hot!

Emma Watson je nova drugarica Paris Hilton?

Paris Hilton objavila je fotografiju na svom Instagramu

Naslednica imperije Hilton i preslatka Hermiona iz serijala filmova o Harry Potteru su postale drugarice? Mi baš i ne vidimo šta bi moglo da spoji ove dve devojke da se druže sem snimanja filma The Bling Ringno dobro.

Paris Hilton sliku sa Emmom Watson objavila je na svom Instagramu i devojke deluju kao da su se zbližile. Naime, The Bling Ring je film Sofie Coppole, koji ovog juna ima svoju premijeru. Veoma interesantna priča inspirisana je realnim događajima iz života. Tema filma su tinejdžeri opsednuti slavom, koji prate poznate ličnosti i pljačkaju im kuće! I Paris i Emma glume u filmu, a Emma glumi poremećenu devojku koja je zapravo u velikoj pljački opljačkala, između ostalih, i pravu Paris Hilton.

Poznato je da slavni ljudi nemaju mnogo prijatelja, pa je dve devojke možda spojio samo filmski set, a možda su se stvarno zbližile i postale dobre drugarice. Paris je svoju najbolju drugaricu već tražila u popularnom rijalitiju My New BFF, a možda ju je sad i našla na filmskom setu.

Zanimljiva fabula filma iz stvarnog života i odlična rediteljka trebalo bi da budu recept za uspešan film. Da li će tako biti videćemo.

D. J. / Tracara.com

 

 6 komentara

6 Comments

 1. Maja:)

  15/06/2013 at 12:55 pm

  Predivne su.:)

 2. DZEJZI

  15/06/2013 at 1:10 pm

  Ema je preeelepa, prirodna, ima divan ten, ma sve je na svom mestu

 3. Yir Prince

  15/06/2013 at 1:30 pm

  cute

 4. alexsandar@

  25/06/2013 at 4:36 pm

  VIDE SAM JDNOM KAD JE NEVENA IZ VB POKAZALA SLIKU SA PARIS NEKO JE NAPISAO DA SE DRUZI SA PARIS KURVOM KOJU NIKO NE VOLI, SAD PARIS SA EMOM WATSON, I ODJEDNOM VAM JE PARIS SUPER!

 5. adel

  25/06/2013 at 4:41 pm

  JEDNOM SAM VIDEO DA JE NEKO NAPISAO DA PARIS NIKO NE VOLI I DA JE GLUPA,A SAD KAD JE SA EMMOM WATSON ONA VAM JE ODJEDNOM SUPER. STVARNO NERAZUMEM!

 6. Emma

  20/03/2014 at 9:31 pm

  PARIS JE GLUPACA I RUGOBA,A EMMA JE PRELEPA I TOTALNO COOL!!!!
  STVARNO NE ZNAM KAKO BI NJIH DVE MOGLE DA SE DRUZE!!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top