Prati nas

Enrique nastupa na MTV EMA i uvodi novu kategoriju!

Dodela nagrada

Enrique nastupa na MTV EMA i uvodi novu kategoriju!

Enrique na MTV EMA 2014! (foto: MTV)

Enrique na MTV EMA 2014! (foto: MTV)

MTV je danas objavio da će se svetska superzvezda Enrique Iglesias pridružiti već impresivnom spisku izvođača na 2014 MTV EMA, jednom od najvećih muzičkih događaja u godini koji slavi najaktuelnije muzičare sa svih krajeva sveta.

Pored nastupa na MTV evropskim muzičkim nagradama, Enrique Iglesias je počastvovan i nominacijom u kategoriji Najbolji World Stage nastup, a već je izglasan za Najboljeg španskog izvođača i trenutno je u trci za nominaciju za Worldwide Act titulu.

Takođe, MTV je uveo potpuno novu, društveno-orijentisanu kategoriju Najbolja pesma sa porukom koja prepoznaje pesme koje osnažuju i inspirušu mlade ljude, bave se njima bitnim temama i povećaju svest okruženja o problemima koji ih muče.

Nominovani u kategoriji Najbolja pesma sa porukom su:

We ExistArcade Fire, pesma koja se bavi pitanjem polnog identiteta
We Are Here Alicia Keys, apel da prestane nasilje širom planete, da se udružimo i budemo humani
Take Me to ChurchHozier, pesma koja se bavi problemom homofobije i jačanjem humanosti kroz demonstriranje ljubavi
Pretty Hurts Beyoncé, numera koja se bavi opsednutošću izgledom i niskim samovrednovanjem
All About That BassMeghan Trainor, himna prihvatanja sebe i unutrašnje lepote

Fanovi mogu da glasaju za svog favorite na društvenim platformama Instagram, Twitter i Vine korišćenjem sledećim heštegova: #WeExistEMA, #WeAreHereEMA, #TakeMeToChurchEMA, #PrettyHurtsEMA, #AllAboutThatBassEMA.

Pobednik u ovoj kategoriji biće proglašen na 2014 MTV EMA ceremoniji 9. novembra. Sponzor kategorije najbolja pesma sa porukom je Someone Like Me, globalna edukativna kampanja o sexualnom obrazovanju nastala u saradnji između Durexa i MTV Staying Alive Fondacije.

Redakcija Tracara.com


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Girl who lives for music and love

    27. 10. 2014. at 20:12

    U ovoj kategoriji trebale su biti nominovane Little Mix sa pjesmom “Little Me.” Pjesma me jednostavno rasplace, a govori o tome kako trebamo biti jaki, zauzeti se za sebe i biti ono sto zelimo. A i spot za pjesmu je dirljiv. Da ne prcam u prazno: http://www.youtube.com/watch?v=wXhMqDotfLk

  2. Girl who lives for music and love

    28. 10. 2014. at 08:23

    Mislim da su u ovoj kategoriji trebale biti nominovane Little Mix sa pjesmom “Little Me.” Jednostavno je predivna, rasplace me. Govori o tome kako trebamo biti jaki i zauzeti se za sebe i ostvariti svoje snove. A i spot za pjesmu je dirljiv.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top