Prati nas

Esquire i Socks from Heaven: Promocija nove linije čarapa

Vesti

Esquire i Socks from Heaven: Promocija nove linije čarapa

 

U kafe-baru Philip, Gračanička 7, održano je zanimljivo i prijatno veče. Naime, magazin Esquire i Socks from Heaven predstvili su zajeničku ideju. Prezentovali su dva modela čarapa koji je specijalno za Socks from Heaven dizajnirao glavni i odgovorni urednik Milan Nikolić.

“Prvi model ilustruje progresivnu reinterpretaciju military fashion motiva. U poznati patern uvučena je boja sezone, radiant orchid, specifična ljubičasto-roze nijansa koji muškim odevnim kombinacijama daje novi pečat. Oživljava stajling, nijansira ga u posebnom pravcu, stvara dozu ekstarvagancije i eksperimenta. Drugi model se poigrava umetnošću u skladu sa idejom Pita Mondriana da stvori likovnu strikturu koja može biti nepogrešivo i univerzalno primenjiva. Igra plavog, žutog i crvenog na beloj pozadini u muški stil uvodi igru, optimizam, zavodljivu lepotu prekoračenih granica. Testirajte svoju smelost u modnom izrazu. Probajte nove Socks from Heaven”, kaže Milan Nikolić, glavni i odgovorni urednik Esquire magazine za Srbiju.

Najuticajniji svetski magazin za muškarce Esquire, odnedavno izlazi i u Srbiji, i za kratko vreme je stakao veliku popularnost medju uspešnim i uticajnim mušakrcima sa naših prostora. Brend Socks from Heaven stariji je tačno godinu dana od prvog broja magazina Esquire Srbija.

Deo prihoda od prodaje čarapa koje će se obavljati na licu mesta, doniraćemo gradskoj organizaciji Slepih i slabovidih koja je u teškoj materijalnoj situaciji.

Gradska organizacija slepih Beograda, članica Saveza slepih Srbije, je od pre dve godine promenom zakona o finansiranju u vrlo lošoj materijalnoj poziciji. S obzirom da više nisu na budžetu grada i države finansiraju se isključivo od projekata koje dobijaju, što nije dovoljno za rad i neometano funkcionisanje s obzirom da koordinišu preko 2.500 slepih i slabovidih lica na teritoriji Beograda. Time su izjednačeni sa nevladinim organizacijama koje žive od projekata, samo što za razliku od njih nemaju podršku medija i finansijera sa strane. Projekti koje dobijaju su dobar priliv novca “sa strane”, međutim, to nije dovoljno da podmiri osnovne potrebe. Primera radi, ne raspolažu ni sa jednim belim štapom i crnim naočarima. U okviru Gradske organizacije slepih od 1996. postoji salon za masažu “Biosana” koji uz pomenute projekte uspeva da održava.

 

 

O Esquire magazinu:
Magazin Esquire najstariji je muški magazin na svetu. Izlazi već osamdeset godina. U godini jubileja, 2013., Srbija se pridružila uspešnoj porodici zemalja čiji čitaoci najveći deo svojih interesovanja pronalaze upravo u Esquireu. Od stila i zabave do društvenih fenomena, nauke i politike. Za Esquire pisali su eminentni autori poput Ernesta Hemingveja, Trumana Kapotea, Alberta Moravije. Skoro čitav vek ovaj magazin je sinonim za savremenog muškarca u njegovom najboljem izdanju.

 

 

O Socks from Heaven:
Boje i ljubav su dva bitna segmenta ove priče koju želimo da ispričamo. Boje zato što je sa njima život lepši, veseliji, drugačiji, a ljubav zato što nas tera da činimo najludje stvari, stvari o kojima nismo ni sanjali. Socks From Heaven nisu samo čarape, one su odraz stanja duha, svesti, slobode uma. Zvuči pretenciozno? I jeste. Socks From Heaven nisu za prosečne, nisu za bezlične, nisu za one koji se ne rizikuju. One su za ljude koji znaju kako je biti drugačiji, biti hrabar, poseban, jedinstven. Na ivici buntovnosti i gradskog duha lišenog stereotipa, Socks From Heaven nameću individulanost kao imperativ. Upravo je zato dizajn svakog od modela Socks From Heaven čarapa inspirisan ljudskim manama i vrlinama, jer su one deo nas i čine nas posebnima.
Možete nas pratiti: www.facebook.com/socksfromheaven, Instagram: socksfromheaven, Twitter: socksfromheavenKlikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top