Prati nas

Estrada na udaru: Pokrenuto pitanje porekla imovine!

Šokantno

Estrada na udaru: Pokrenuto pitanje porekla imovine!

Estrada na udaru poreznika! (foto: Kurir)

Estrada na udaru poreznika! (foto: Kurir)

Srpske estradne zvezde mogle bi u narednim mesecima da pretrpe ozbiljne poreske udare, nakon čega bi javnost konačno saznala da li je tačno da se u ovim krugovima na konto neplaćanja poreza godišnje utaji i do 87 miliona evra!

Prvi poreznik Srbije Marko Marinković najavio je da se kreće u unakrsno ispitivanje imovine i prihoda estradnih ličnosti, piše Kurir. Time će postati jasno na koji način naše zvezde sebi omogućuju velelepne vile, luksuzna vozila, nakit i garderobu, a istovremeno tvrde da regularno izmiruju svoje poreske obaveze na gostovanjima u inostranstvu ili u Srbiji…

Ako se dokaže da je imovina estradnjaka veća od prijavljenih prihoda, planira se oduzimanje!

Redakcija Tracara.com8 komentara

8 Comments

 1. N

  06/10/2014 at 11:45 am

  PA I BILO JE VREME DA SE OPOREZUJU!!! Obican narod placa porez, zasto ne bi i bogatasi kod nas. To samo u Srbiji postoji, da nam jos nije porez regulisan kako treba!!! Jer pevaci i pevacice uzimaju ogromne pare, a pritom ne placaju porez, time stete drzavi samim tim i gradjanima iste zemlje. Jer novac od poreza ide u budzet i samim tim sto vise ima para bice bolje za razne druge pomoci, povecanja plata, uredjenje skola itd itd… I ne treba im samo oduzeti imovinu vec ih jos plus i kazniti novcanom ILI zatvorskom kaznom sto su tajili porez. U inostranstvu dajem eto banalan primer Rijana nije prijavljivala vecinu imovine i kada su kasnije saznali zapretili su joj zatvorskom kaznom ili da plati skoro duplo koliko je ostetila drzavu NE placanjem poreza!!!

 2. grr

  06/10/2014 at 12:24 pm

  hahah pazi da ne poverujem u ovo

 3. Lola

  06/10/2014 at 12:30 pm

  WOW ne mogu da verujem da na godisnjem nivou utaje porez 87 MILIONA EVRA DRZAVI !!! UZAS!!! Mozete da zamislite u proteklih 15-tak i vise godina koliko nisu placali,koliki je to novac preko MILIJARDU EVRA, a sav taj novac je mogao da zavrsi u raznim ustanovama ili uredjenju ove napacene drzave.Jer se svaka drzava u svetu uredjuje i sredjuje u budzetu!!! U Srbiji postoji 70.000 REGISTROVANIH pevaca, mi smo jedina i prva zemlja u svetu na listi koja po glavi stanovnika ima TOLIKO pevaca i pevacica, mogu da zamislim koliko ih je neregistrovanih. Svi hoce da pevaju to je najlakse da zarade i nije tesko. To sve ide preko grbace obicnih gradjana koji sve to ispastaju! Tuzno, ali istinito.

 4. Lola

  06/10/2014 at 12:36 pm

  Ali sve jedno nema nista od NAPLACIVANJA. Pevaci lako opravdaju imovinu prebace na zenu imovinu, rodjake itd… Mnogi pevaci operu novac u inostranstvu, zar vam nije cudno sto svi imaju stanove, kafice, zgrade itd…ostale nekretnine u Svajcarskoj, Nemackoj, Austriji itd… Evo pre neki dan sam video Aca Lukas je osudjen da nije platio veliki novac onom menadzeru sto treba da vodi sada Eurosong onaj Markovic kako se vec zove ne znam, oni su mogli samo da uzmu obican klavir. Poznato je da je sve prebacio na zenu svu imovinu i racune, i bez obzira sto su u braku i sad on ne moze da od njegove zene uzme novac, jer je nasa drzava BANANA!

 5. M

  06/10/2014 at 1:35 pm

  Mozete da zamislite da sada jedna Rada Manojlovic koja do juce nije imala za hleba u selu, sada zaradjuje 5.000 evra po jednom nastupu, pritom Grand uzima 30%, 10 % muzicarima koji je prate i njoj ostaje cisto 60% i to se nakupi posle nekih koliko vec postoji 5 godina, cuo sam da svake nedelje ima po 4 nastupa,znaci po mesecnom nivou ima 16 nastupa i koliko je to para koliko nije platila porez??? A da jedan doktor koji ima silne diplome ima bednih 60.000 din mesecno koji spasava zivote, a Rada pevaljka zaradi nekoliko hiljada evra za jedan nastup pritom u najkracem minicu i uvijanjem po stolovima.

 6. Pitalica

  06/10/2014 at 4:09 pm

  U životu jedino morate da umrete, a u SAD važi deviza da morate da umrete i da platite porez. Utaja poreza je najstrašnije krivično djelo, jer predstavlja klasičnu krađu države. I ko god bio neko u SAD taj mora da plati porez. Ko ne plati taj dobija kaznu. Dakle, dobro preispitati svačiju imovinu i oduzeti sve ono na šta nije plaćen porez!!!

 7. Troll - bič Božiji

  06/10/2014 at 7:48 pm

  Lolo, 70 000 registrovanih pevaca?!?! O.o O.o
  MAJKO BOZIJA !!!
  Pa toliko pravnika i lekara nemamo O.o :O

 8. Lola

  06/10/2014 at 8:05 pm

  DA DA 70.000 REGISTROVANIH pevaca !!! Bilo je i u novinama TO SU ZVANICNI I PROVERENI PODACI!!! Tu smo prvi u SVETU !!! :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top