Connect with us

Ethan Hawke: ‘Angelina svakog muškarca čini slabim’
Hot!

Ethan Hawke: ‘Angelina svakog muškarca čini slabim’

Od Angeline mu je zastao dah…

Vrlo dobro znamo zašto je Angelina Jolie jedna on najseksipilnijih žena sveta, ali kada nam to dočara popularni glumac Etan Hawke bude nam još jasnije. Na pitanje gledaoca sa kim je imao najbolji poljubac na platnu, Ethan je više nego detaljno obrazložio svoj odgovor.

Naime, 42-godišnji glumac je u emisiji Watch What Happens Next izrazio svoj stav o seksipilu lepe glumice. Kada ga je gledalac upitao za najbolji poljubac u karijeri, prisetio se snimanja filma Taking Lives iz 2004. godine sa Angelinom Jolie. ”Uz dužno poštovanje, žena je dosta u medijima u poslednje vreme, ali najbolji filmski poljubac imao sam sa Aneglinom Jolie”, rekao je bez usturčavanja.

Na pitanje zašto rekao je: ”Zašto je Amadeus Wolfgang Mozart genije? Angelina Jolie je rođena da slomi muškarca, da ga učini slabim. A kada vas poljubi ne znate kako se zovete.”

U vreme snimanja njihovog zajedničkog filma postojale su glasine da dvoje glumaca ima aferu, dok je Hawke bio u braku sa Umom Thurman, sa kojom ima dvoje dece.

Film, po kome je postao poznat, jeste Društvo mrtvih pesnika iz 1989. godine. Glumac, koga su žene oduvek obožavale, prisetio se kako su mu se i tad, na početku karijere, nabacivale znatno starije dame. Imao je tada jedan telefonski poziv, koji je glasio: ”Lizala bih ti vrat!”. Duhoviti Ethan kaže da stvarno ne zna šta je to značilo i otkriva da je jedna od tih ličnosti bila je i Cher.

D. J. / Tracara.com

Loading...
2 Comments

2 komentara

 1. misko

  31/05/2013 at 4:22 pm

  a kitu cvrscom

 2. 23xoxy

  31/05/2013 at 11:50 pm

  ahahahha
  misko kralju xD

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top