Eva Ras: Kako sam u karijeri napredovala od baba-s*re do baba-j**aljke

Objavljeno: 30.12. 13:09

Glumici su seksi scene bile zanimljive.. (foto: yotube.com)

Glumici su seksi scene bile zanimljive.. (foto: Screenshot)

Glumica Eva Ras iza sebe ima zapažene uloge u kultnim srpskim filmovima, a ono po čemu je još prepoznatljiva je i specifičan smisao za humor, i otvorenost i iskrenost koje nikada nije potiskivala iako je povremeno takav način iskazivanja mišljenja imao posledice po njen uspeh i napredak.

75-godišnja glumica i dalje entuzijastično sprema svaku novu ulogu, a u najnovijem filmu Saga o 3 nevina muškarca, još jednom pokazuje vedar duh i prilagođenost svakom izazovu sa kojim se susreće.

Kako se Eva snašla u škakljivim scenama sa mlađim muškarcem u ovom interesantnom filmskom ostvarenju, otkrila je za Informer: “Od baba-sere koju sam igrala u filmu Mi nismo anđeli, došla sam do baba-j**aljke, koja sama skida i defloriše mladiće. To je veliki napredak u mojoj karijeri, od devedesetih do danas. Bilo je zanimljivo iskustvo”. Ona u šaljivom stilu objašnjava da joj ovo iskustvo nije bilo neprijatno, kako bi se inače moglo očekivati, imajući u vidu da je njen partner Danilo Babović nekoliko decenija mlađi od nje. Ona otkriva da je čak glumca bodrila i savetovala u scenama u kojima vode ljubav.

Ona još dodaje i da je filmski lik koji tumački pod uticajem vijagre: “Bilo mi je smešno što igram babu koja pokazuje svoje zube, donju vilicu na metalnim nitima, a gornje zubalo na implantima, u ljubavnim dahtanjima. Upravio mi je moja vilica dobrodošla za ulogu, da babi jasno stavi do znanja da ne umišlja da je mlađa i da je stvorena za ljubav, već da je podseti da ju je na seks podstakla ‘vijagra’, koju je prethodno slučajno uzela”.

Ovo će definitivno biti jedan od njenih najintigantnijih filmova, i željno čekamo da ga pogledamo i uživamo kao što je i Eva.

Podsetimo se jednog od karakterističnih ‘Eva’ video klipova.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.