Connect with us

Eva Ras: Kako sam u karijeri napredovala od baba-s*re do baba-j**aljke


Extra

Eva Ras: Kako sam u karijeri napredovala od baba-s*re do baba-j**aljke

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Glumici su seksi scene bile zanimljive.. (foto: yotube.com)

Glumici su seksi scene bile zanimljive.. (foto: Screenshot)

Glumica Eva Ras iza sebe ima zapažene uloge u kultnim srpskim filmovima, a ono po čemu je još prepoznatljiva je i specifičan smisao za humor, i otvorenost i iskrenost koje nikada nije potiskivala iako je povremeno takav način iskazivanja mišljenja imao posledice po njen uspeh i napredak.

75-godišnja glumica i dalje entuzijastično sprema svaku novu ulogu, a u najnovijem filmu Saga o 3 nevina muškarca, još jednom pokazuje vedar duh i prilagođenost svakom izazovu sa kojim se susreće.

Kako se Eva snašla u škakljivim scenama sa mlađim muškarcem u ovom interesantnom filmskom ostvarenju, otkrila je za Informer: “Od baba-sere koju sam igrala u filmu Mi nismo anđeli, došla sam do baba-j**aljke, koja sama skida i defloriše mladiće. To je veliki napredak u mojoj karijeri, od devedesetih do danas. Bilo je zanimljivo iskustvo”. Ona u šaljivom stilu objašnjava da joj ovo iskustvo nije bilo neprijatno, kako bi se inače moglo očekivati, imajući u vidu da je njen partner Danilo Babović nekoliko decenija mlađi od nje. Ona otkriva da je čak glumca bodrila i savetovala u scenama u kojima vode ljubav.

Ona još dodaje i da je filmski lik koji tumački pod uticajem vijagre: “Bilo mi je smešno što igram babu koja pokazuje svoje zube, donju vilicu na metalnim nitima, a gornje zubalo na implantima, u ljubavnim dahtanjima. Upravio mi je moja vilica dobrodošla za ulogu, da babi jasno stavi do znanja da ne umišlja da je mlađa i da je stvorena za ljubav, već da je podseti da ju je na seks podstakla ‘vijagra’, koju je prethodno slučajno uzela”.

Ovo će definitivno biti jedan od njenih najintigantnijih filmova, i željno čekamo da ga pogledamo i uživamo kao što je i Eva.

Podsetimo se jednog od karakterističnih ‘Eva’ video klipova.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top