Prati nas

Serije

Evo kada se emituje poslednja sezona serije “Igra prestola”

Poslednja sezona jedne od najpopularnijih serija ikada, Igra prestola, biće emitovana u aprilu 2019. godine, saopštila je danas TV kuća HBO.

Osma – i poslednja – sezona imaće šest epizoda, ali se već sada nezvanično šuška da će svaka od njih trajati gotovo dva sata, pa će fanovi uživati u mini-filmovima.

U videu objavljenom na društvenim mrežama, podsećamo se najboljih scena iz prethodnih sezona i pripremamo za finalnu bitku za presto. “Svaka bitka. Svaka izdaja. Svaki rizik. Svaka borba. Svaka žrtva. Svaka smrt. Sve je to #ZaPresto.” navodi se u video snimku, objavljenom danas.

Iako će se fanovi Igre Prestola načekati još neko vreme pre nego imaju mogućnost da pogledaju poslednjih šest epizoda serije, njeni glumci su tokom promovisanja novih projekta na kojima rade, otkrili nekoliko zanimljivih detalja iz njihovih poslednjih scena koje su oduševile vernu publiku.

Nema nikakvih ključnih reči o tome ko će na kraju osvojiti presto, ali možemo naslutiti da će kraj biti neočekivan i pun preokreta. Čitajte ovde šta ekipa serije kaže o poslednjim epizodama.

2 komentara

2 Comments

  1. noname

    14. 11. 2018. at 19:37

    samo da jon snow umre u najgorim mukama i to je to

  2. Suzy

    15. 11. 2018. at 20:51

    Omg why? Love him so much! John Snow is the best ?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top