Prati nas

Evo kako Lady Gaga izgleda u 6. sezoni ‘Američke horor priče’

Serije

Evo kako Lady Gaga izgleda u 6. sezoni ‘Američke horor priče’

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Sinoć je premijerno prikazana 2. epizoda 6. sezone Američke horor priče, nazvane Roanoke, koja za temu ima bračni par koji se useljava na seosko imanje, na kom im meštani i zle sile ometaju idilični život kakav su zamislili nakon odlaska iz grada.

Uvrnuto pleme, koje živi u šumi, u blizini imanja, u ovoj epizodi izvodi bizarni ritual žrtvovanja ljudi, a jedna od pripadnica plemena je i Lady Gaga. Za razliku od prethodne sezone, u kojoj je tumačila jednu od glavnih uloga, u vidu bezosećajne Kontese, u ovoj sezoni je slavnoj pevačici dodeljen sporedni lik, zbog previše obaveza koje ima oko promocije novog albuma i predstojećeg angažmana na filmu Zvezda je rođena sa Bradley Cooperom. 

Nestrpljivi fanovi će morati da sačekaju neku od narednih epizoda ne bi li videli o kakvoj se ulozi zapravo radi, ali u dve scene je bilo moguće videti kako Gaga izgleda u ovoj sezoni.

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Pored toga, 30-godišnja zvezda je u toku jučerašnjeg dana predstavila spot za prvi singl sa albuma Joanne, koji će se naći u prodaji za tačno mesec dana. Dok pesma Perfect Illusion govori o razočaranosti u ljubav, spot je bacio potpuno drugu dimenziju na ovaj singl.

“U današnje vreme je teško razlučiti šta je stvarno, a šta ne, jer smo na društvenim mrežama zatrpani drugačijom vizijom života. Na sve strane se nalaze savršene iluzije. Svako od nas stvara svoju, pa i ja”, izjavila je pevačica u jednom radijskom intervjuu, a u video klipu je možemo videti kako iskaljuje bes koji oseća kroz brzu vožnju, šutiranje peska i nastupanje na sceni.

Međutim,  u onom momentu kada se pesma završava, Gaga ostaje sama i time pokazuje da je sve to bila iluzija koju je pružila onima koji prate njen rad. Još od raskida petogodišnje veze sa glumcem Taylorom Kinneyem, niko nije video njene prave emocije, niko nije bio u prilici da je vidi kako plače. Jedini momenat u kom je moguće videti kako se zaista oseća je sam finiš spota, pri čemu postaje jasno da je sve pre toga bila iluzija, ali najsavršenija koju može da ponudi.2 komentara

2 Comments

  1. monster

    22/09/2016 at 12:56 pm

    Kako je jeziva, pogotovo kad onako nerazumno mrmlja i smeje se. Jedva čekam da je vidim u više scena kako glumi ludilo. Pokidaće

  2. BabyMonster

    22/09/2016 at 2:39 pm

    Da, covece brutalna je bila, snasla se bas dobro. I svakog dana je sve vise i vise obozavam GO GAGA <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top