Prati nas

Evo kako se pravi voštana figura Kylie Jenner

Foto

Evo kako se pravi voštana figura Kylie Jenner

(foto: Pinterest)

(foto: instagram/kyliejenner)

Kylie Jenner će se uskoro pridružiti poznatim ličnostima koje su dobile svoju voštanu figuru u čuvenom muzeju Madame Tussauds.

Rijaliti zvezda je pošla stopama starijih sestara Kim Kardashian Kendall Jenner, koje obe imaju svoj voštani parnjak u popularnoj instituciji, te je na svom profilu na društvenoj mreži Snapchat podelila kako izgleda uzimanje mera i priprema za izradu figure.

#Kyliejennerthick ?

Видео запис корисника Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) дана


“Trenutno radimo prvo premeravanje. Dobiću svoju sopstvenu voštanu figuru! Moraću sa sačekam šest meseci, koliko je potrebno za izradu”, rekla je rijaliti zvezda na Snapchatu.

Eksperti Madame Tussaud su napravili ‘360 stepeni’ fotografije zvezde U korak sa Kardašijanovima, koja je pozirala u kratkom biciklističkom šortsu i sportskom topu. Ona je takođe morala da položi svoju ruku u vosak, radi preciznog uzimanja mera.

“Ne mogu da dočekam da, zahvaljujući Madame Tussaud, živim večno u Holivudu”, napisala je Kylie kao zahvalnicu.

#Pose Видео запис корисника Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) дана

Naravno, negativni komentari nisu izostali, pa je pojedinima zasmetalo to što će njena figura biti dosta tamnije puti nego što je Jennerova, na šta je ona imala spreman odgovor: “Ne pokušavam da načinim svoju figuru tamnijom nego što sam ja, je***i idioti. Oni su mešali boje na paleti, ne ja. Prestanite više. Ja se ne pitam ni o čemu, tako da ostavimo to profesionalcima, ljudi.”

Voštana figura rijaliti zvezde je svakako dobra vest za sve fanove koji neće imati prilike da naprave selfi uživo sa popularnom 19-godišnjakinjom.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top