Prati nas

Evo koliki su honorari Aleksandre i Miljane u ‘Parovima’

Evo koliki su honorari Aleksandre i Miljane u ‘Parovima’

Aleksandrin nedeljni honorar iznosi čak 700 evra (foto: Screenshot)

Aleksandrin nedeljni honorar iznosi čak 700 evra (foto: Screenshot)

Mnogi su bili veoma iznenađeni kada je u rijaliti Snajke na Televiziji Happy jedna od takmičarki postala Aleksandra Subotić, javnosti poznata kao ćerka nekadašnje farmerke Ljube Pantović i tinejdžerka koja je u 16. godini zatrudnela sa očuhom dok je majka bila u rijalitiju.

Mlada starleta je izjavila joj je motiv za ulazak u rijaliti ‘da se predstavi u drugačijem svetlu’ i da želi da bude umapćena kao ‘model na početku karijere’, ali da joj će joj ipak ‘honorar dobro doći da izdržava dete’. Sapunica oko Aleksandre nastavila se i u novoj sezoni Parova, te se produkcija svojski potrudila da gledaocima predstavi njen pravi odnos sa Aleksandrom Čabarkapom, koji je trenutno na odsluženju zatvrske kazne.

Kako prenosi Telegraf. rs, nedeljni honorar Subotićeve uopšte nije zanemrljiv, i iznosi čak 700 evra. To znači da 19-godišnjakinja za mesec dana sedenja u vili, zaradi neverovatnih 2.800 evra.


Miljana za mesec dana u 'Parovima' zaradi 1.200 evra! (foto: Screenshot)

Miljana za mesec dana u ‘Parovima’ zaradi 1.200 evra! (foto: Screenshot)

Njena kolegenica Miljana Kulić, koja već ima iskustva iz prethodne sezone Parova, morala je da se zadovolji sa ‘samo’ 300 evra nedeljno, sumom koju sigurno, da nije učesnica rijalitija, u rodnom Nišu nikada ne bi mogla da zaradi.


1 komentar

1 komentar

  1. Sw

    26. 01. 2017. at 22:14

    Miljana je zasluzila vise od 300…i od 700 nedeljno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije

To Top