Prati nas

Evo šta Simon kaže o novom dečku Milice Dabović

Extra

Evo šta Simon kaže o novom dečku Milice Dabović

(foto: Screenshot/YouTube/Emisija Premijera)

(foto: Screenshot/YouTube/Emisija Premijera)

Nakon što su čitave protekle nedelje Srbiju potresali novi detalji o drami koja se odvijala između Milice Dabović Simona Šiklića, sve je iznenadila vest da bivša reprezentativka već uživa u ljubavi drugog muškarca (o čemu više možete pročitati OVDE).

Nakon što su njihove zajedničke fotografije obišle domaće medije, oglasio se i njen bivši dečko, koji još uvek ne može da napusti Srbiju zato što je u procesu dokazivanja nevinosti povodom slučaja partnerskog nasilja za koje ga je Dabovićka optužila. “Treba da je bude sramota što ga je odvela u krevet u kojem smo ona i ja proveli godine zajedno. Ne mogu da verujem da to radi povređena devojka koja je do pre sedam dana bila na naslovnim stranama sa povredama po vratu, ali je posle svega stigla da se pohvali novim dečkom. Želim im svu sreću!”, ironično je poručio on za Alo.

“Mene od nje ništa više ne može da iznenadi. Bitno mi je da sam se spasao. Konačno je našla novog magarca da joj plaća račune, do sada sam ja to radio. Neka je, neka bude srećna, samo meni da se skine sa grbače. Ovim postupkom je rekla mnogo više o sebi nego ikada ranije. Pokazala je da sa njom nešto nije u redu i da ima ozbiljan problem u glavi”, dodao je Simon, poručivši da je smešna priča to da ju je oštetio za 50.000 evra, koje je navodno besomučno trošio sa njene kartice, jer je, kako sam kaže, Milica dekintirana osoba koje se iz stana na Južnom bulevaru preselila na Karaburmu zbog visokih troškova Infostana koje nije mogla da plaća.

“Ja već duže vreme imam devojku koja živi u Monte Karlu jer sam sa Milicom raskrstio odavno. Jedino što mene nećete moći da uslikate sa njom zato što meni nije potrebna medijska pažnja kao Milici”, dodao je on za kraj.


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Sd

  10/03/2017 at 10:39 am

  Aha nju da je sramota sto je pokazala novog momka, a u redu je sto on vec duze vreme ima novu devojku. Kakav balvan

 2. oooo

  10/03/2017 at 10:52 am

  Polusvet….

 3. KANAJEwest

  10/03/2017 at 12:52 pm

  Onaj ko je tako grozno maltretiran tako dugo vremena kako ona tvrdi da ju je on maltretirao, taj ne ulazi u novu vezu preko noci, vec koristi vreme da se oporavi, sredi, i redefinise zivotne prioritete i fokus.
  Smrdi.

 4. s

  10/03/2017 at 1:52 pm

  Zavisi kako ko dozivi raskid. Ja sam raskid veridbe pokusala da zaboravim u krevetu mog komsije. Mozda Milica novim deckom pokusava da napravi Simona ljubomornim.

 5. mira stanojcic

  10/03/2017 at 2:31 pm

  ja brak pokusavam da zaboravim u krevetu mog komsije rajka mesara

 6. Miksi

  11/03/2017 at 4:05 pm

  Žao mi je pravih žrtava nasilja koje zbog fukara željnih medijska pažnje padaju u senku. Moja sestra nije mško pogledala godinu posle razvoda i kod psihologa išla jer je bila udata za siledžiju. Vrata sobe kod nas zaključavala. STRAŠNO

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top