Evo zbog čega novi, mladi glumci ne postaju legende (VIDEO)

Objavljeno: 30.03. 13:46

Tanja Bošković rs

Glumci služe za jednokratnu upotrebu (foto: Facebook)

Glumica Tanja Bošković je u emisiji Balkanskom ulicom objasnila šta sve danas ne valja sa pozorištem i kulturom uopšteno. 

Najveći problem koji se javlja je to što pozorišta ne primaju mlade glumce. Na pitanje ko će sada glumiti Juliju glumica odgovara:

“Pa ne znam, verovatno neko ko će moći, došavši sa ulice ili akademije, postoje i takvi. Pa će se onda posle te Julije potrošiti i baciti da snima reklame ili da ide u rijaliti programe. Znate, glumci su počeli da služe za jednokratnu upotrebu. Ne znaju oni šta propuštaju, nažalost, otišli su veliki umetnici koji su umeli da prave anasamble, znajući kako se postaje, ostaje i traje, kako se stvara umetnik koji postane legenda.”

Tanja je takođe zabrinuta za mlađe generacije koje su prepuštene same sebi i svim negativnim uticajima okoline.

“Ovako, naša deca su prepuštena ološu koji misli da je ,u se, na se i poda se’ pravi modus vivendi. Da ih treba upotrebljavati, a ja vam kažem, možete da ih koristite, nemojte da ih upotrebljavate, obiće vam se u glavu.”

Ceo intervju možete da pogledate ovde:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

dara bubamara
Hot or not

HOT or NOT: Dara Bubamara inspirisana Minnie Mouse

Kada je reč o stajlingu Dare Bubamare modni kritičari idu od hvalospeva do najtežih pogrdnih komentara, ali ona, u svom stilu, ne haje mnogo za...