ļ»æ
Connect with us

Evo zbog čega se novi album Aleksandre Radović zove ‘Carstvo’

Muzika

Evo zbog čega se novi album Aleksandre Radović zove ‘Carstvo’

Jos jedan novi spot i pesma.. šŸŽˆ #ziveokraj #newalbum #cARstvo #aleksandraradovic

A photo posted by Aleksandra Radovic (@alexandradovic) on

Pop pevačica Aleksandra Radović, nakon duge diskografske pauze, nedavno je objavila novi album Carstvo, a sada je objasnila i zbog čega je odabrala baÅ” taj naziv za ovaj projekat.

“U Srbiji je prosto onemogućen normalan život ljudima koji poÅ”teno i časno rade svoj posao, onemogućeno im je da bitiÅ”u. Mesto su dobili neki ljudi kojima tu nije mesto, kulturne emisije su zamenili rijaliti programi i nekako sve ovo je jedno veliko carstvo tuge u kojem moramo da nađemo smisao. Muzika je moje carstvo. Svako treba da pronađe svoje”, izjavila je Aleksandra za Blic.

Poslednji album koji je objavila je Žar ptica pre 7 godina, a posle toga je objavljivala samo singlove koji su postali popularni i veliki hitovi.

Najnoviju Ŕtampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Loading...

2 Comments

2 komentara

 1. Bellagio

  28/12/2016 at 7:36 pm

  Ne mogu opisati koje je ovo muzicko remek djelo. Zelim prenijeti jedan komentar koji je opisao sve sto sam osjetio slusajuci ovaj album:
  “Potpuno sam van sebe… Ne znam Å”ta da napiÅ”em, da reči sve ne pokvare, a opet imam potrebu da napiÅ”em neÅ”to, da napiÅ”em da sve dok ima tebe, Aleksandra, nije sve izgubljeno. Neće nas preplaviti more kiča i Å”unda, more muzičkog i scenskog neukusa i golotinje, jeftinih ljudi, jeftinih tekstova i melodija, jer ti si ostrvo spasa za sve one koji umeju da prepoznaju ono Å”to vredi, a ne znam da li na domaćoj muzičkoj sceni iko vredi ovoliko. Ruža u korovu. Simbol emocije, simbol muzike i zvuka koji je čista umetnost i ne koketira sa tužnim vremenom oko nas. Simbol velikog borca, simbol doslednosti i istrajnosti! Nije to lako danas, u vremenu bez morala, obraza i karaktera. Bravo Lavice! Bravo za snagu! Najmoćniji i najlepÅ”e obojeni glas koji sam ikada čuo… Nestvarno, ali potpuno nestvarno… Ova magla u spotu je simbol za sve oko nas i onda samo vidite jedne iskrene oči, čujete anđeoski glas i vidite tog anđela koji se tek nazire u magli čemera i svojom umetnoŔću i svojim svetlom kaže kako ima nade. Vredelo je čekati nove pesme ovoliko. Apsolutno svaku! Ali ova mi je oduzela dah… Album nije mogao biti bolji! BRAVO, ALEKSANDRA! Hvala ti za svaku novu pesmu, za svaku emociju!ļ»æ” (Ivan Novic)

 2. aaa

  28/12/2016 at 8:51 pm

  Odlična je stvar da nije odustala i da je nastavila snimati albume, pa čak i nakon 7 godina. Žar ptica mi je njen najbolji album, čak najbolji pop album zadnjih 20 godina na naŔim prostorima. Ali i ovaj album je remek djelo, bravo Aleks!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top