Prati nas

Evo zbog čega se novi album Aleksandre Radović zove ‘Carstvo’

Muzika

Evo zbog čega se novi album Aleksandre Radović zove ‘Carstvo’

Jos jedan novi spot i pesma.. ? #ziveokraj #newalbum #cARstvo #aleksandraradovic

A photo posted by Aleksandra Radovic (@alexandradovic) on

Pop pevačica Aleksandra Radović, nakon duge diskografske pauze, nedavno je objavila novi album Carstvo, a sada je objasnila i zbog čega je odabrala baš taj naziv za ovaj projekat.

“U Srbiji je prosto onemogućen normalan život ljudima koji pošteno i časno rade svoj posao, onemogućeno im je da bitišu. Mesto su dobili neki ljudi kojima tu nije mesto, kulturne emisije su zamenili rijaliti programi i nekako sve ovo je jedno veliko carstvo tuge u kojem moramo da nađemo smisao. Muzika je moje carstvo. Svako treba da pronađe svoje”, izjavila je Aleksandra za Blic.

Poslednji album koji je objavila je Žar ptica pre 7 godina, a posle toga je objavljivala samo singlove koji su postali popularni i veliki hitovi.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net


Loading...
2 komentara

2 Comments

 1. Bellagio

  28. 12. 2016. at 19:36

  Ne mogu opisati koje je ovo muzicko remek djelo. Zelim prenijeti jedan komentar koji je opisao sve sto sam osjetio slusajuci ovaj album:
  “Potpuno sam van sebe… Ne znam šta da napišem, da reči sve ne pokvare, a opet imam potrebu da napišem nešto, da napišem da sve dok ima tebe, Aleksandra, nije sve izgubljeno. Neće nas preplaviti more kiča i šunda, more muzičkog i scenskog neukusa i golotinje, jeftinih ljudi, jeftinih tekstova i melodija, jer ti si ostrvo spasa za sve one koji umeju da prepoznaju ono što vredi, a ne znam da li na domaćoj muzičkoj sceni iko vredi ovoliko. Ruža u korovu. Simbol emocije, simbol muzike i zvuka koji je čista umetnost i ne koketira sa tužnim vremenom oko nas. Simbol velikog borca, simbol doslednosti i istrajnosti! Nije to lako danas, u vremenu bez morala, obraza i karaktera. Bravo Lavice! Bravo za snagu! Najmoćniji i najlepše obojeni glas koji sam ikada čuo… Nestvarno, ali potpuno nestvarno… Ova magla u spotu je simbol za sve oko nas i onda samo vidite jedne iskrene oči, čujete anđeoski glas i vidite tog anđela koji se tek nazire u magli čemera i svojom umetnošću i svojim svetlom kaže kako ima nade. Vredelo je čekati nove pesme ovoliko. Apsolutno svaku! Ali ova mi je oduzela dah… Album nije mogao biti bolji! BRAVO, ALEKSANDRA! Hvala ti za svaku novu pesmu, za svaku emociju!” (Ivan Novic)

 2. aaa

  28. 12. 2016. at 20:51

  Odlična je stvar da nije odustala i da je nastavila snimati albume, pa čak i nakon 7 godina. Žar ptica mi je njen najbolji album, čak najbolji pop album zadnjih 20 godina na našim prostorima. Ali i ovaj album je remek djelo, bravo Aleks!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top