Prati nas

Evrovizijski hitovi na Tračara TV!

Evrovizija

Evrovizijski hitovi na Tračara TV!

Za fanove najvećeg muzičko-televizijskog spektakla u Evropi imamo pravu poslasticu!

Vaš Tračara tim pripremio je dva posebna kanala na našoj Tračara televiziji. Prvi kanal je Eurosong 2012, na kome možete preslušati pesme koje će se ove godine u Azerbejdžanu takmičiti za prestižnu nagradu i titulu najbolju pesmu Evrope.

Drugi kanal jeste Best of Eurosong, gde smo napravili mali odabir najboljih pesama i izvođača, koji su tokom proteklih godina nastupali na ovom takmičenju i neretko odnosili nagradu.

Ovogodišnji Eurosong održaće se u prestonici Azerbejdžana, Bakuu, a iako je prvo polufinalno veče tek za mesec dana, pripreme uveliko traju, te je tako bina, koja će biti postavljena u Kristalnoj areni, već počela da se sastavlja.

Naši ostali kanali sada su obogaćeni novim izborom muzike i spotova, koju su za vas tu, 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji! Klikni ovde i uživaj!

 4 komentara

4 Comments

 1. MR. IVAN SENSATION

  27/04/2012 at 4:37 pm

  Svedska je pobednik i samim tim takmicenje je ucinjeno manje zanimljivim,bitno je da je odlicna pobednicka pesma!

 2. Tora

  27/04/2012 at 6:25 pm

  Dopada mi se ovaj kanal “Best of Eurosong”. :) Podsetila sam se nekih dobrih pesama sa Evrovizije, ali stvarno mislim da nijedna nije bila tako dobra kao “Fairytale”. To generalno nije žanr koji ja velim, ali je pesma toliko vesela i toliko ispunjava pozitivnom enegrijom da ne mogu da je ne volim. :) A i Ribak je stvarno harizmatičan izvođač. :)

  Što se tiče ove godine, ja mislim da će biti prilično neizvesno. Švedska jeste veliki favorit, ali moj lični favorit je Italija i mislim da je ne treba otpisati – kao ni Željka i Španiju, pa čak ni Francusku, Rumuniju i Norvešku. Ne kažem da mi se sve dopadaju, ali mi se čini da imaju, što bih ja rekla, pobednički karakter. :D

 3. Tijana

  27/04/2012 at 7:06 pm

  Iskreno, najmanje ima pesama iz 2004. kada je bilo najvise hitova :)) Tracaro, dopuni ;))

 4. Kiki

  20/05/2012 at 5:07 pm

  a nisam informisana kada se odrzava evrovizija msm datum znam da je uskoro ali ne znam tacno

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top