EXIT izložba u Novom Sadu!

Objavljeno: 16.05. 07:10

Exit izložba

Za sve one koji vole Exit festival (kao ja :)), koji su bili ili tek planiraju da idu, evo jedne zanimljivosti. Ovih dana možete uživati u fotografijama mladog fotografa Bojana Hohnjeca, koje su postavljene u centru Novog Sada, što se može videti i sa slike. Izložba traje do utorka, 19. maja. Predlažem da, kog god je blizu, prošeta i uživa u ovim interesantnim fotografijama.

Međutim, ukoliko niste u mogućnosti da ih sad pogledate, to možete da uradite na samom EXITu, kad će ova postavka biti prebačena na Petrovaradinsku tvrđavu.

Inače, fotografije Bojana Hohnjeca pokazuju najupečatljivije momente sa EXIT festivala, viđene objektivom talentovanog mladog fotografa koji je na njih utisnuo inspiraciju ne samo atmosferom jednog od najvećih muzičkih festivala u ovom delu Evrope, već i inspiraciju prirodom i nesvakidašnjim praskozorjima ispod Petrovaradinske tvrđave. Tako je na sebi jedinstven način pokazao sopstveno viđenje opčinjenosti muzikom, atmosferom i jedinstvenom energijom.

Ono što je bitno da napomene jeste da je ovako lepu izložbu potpomogla kompanija Carlsberg Srbija, koja je dugogodišnji partner EXIT festivala. Organizovanjem ove izložbe kompanija Carlsberg Srbija nastoji da podstakne što veći broj kompanija da podržavaju mlade talente, ali i da istovremeno ohrabri persepktivne umetnike da nastave da razvijaju svoj stvaralački naboj, sigurni u to da pravi kvalitet uvek biva prepoznat i podržan. Lepo od njih! :)

exit-izlozba-2


Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

3 komentara

 1. ja@gmail.com'

  Sanjica

  Odlično, taman ću sad da prošetam malo do centra da pogledam kakve su fotke. :)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. 88para@gmail.com'

  zoran

  fotografije su izuzetne, pogledao sam većinu foto monografija novog sada i ovo je nešto najbolje viđeno do sada. izuzetan osećaj za temu, odlična kompozicija, kako za dokumentarne tako i za “umetničke” fotografije. bilo bi zgodno imatm ogućnost za postavljanje screen savera od ovoh fotografije.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. fgh87gf876iu@gmail.com'

  Ativan no rx

  wellcome reaffirm agefqhc proven bullets handover affinities mriknu manotel fictitious biosphere

  Thumb up 0 Thumb down 0

severina2
Hot or not

Severinu žestoko iskritikovali zbor izbora haljine za crveni tepih

Severina Kojić pojavila se sinoć na jednom svečanom događaju u Zagrebu u haljini koja je izazvala mnogo komentara.