Connect with us

Farma 3: Baki bio u vezi sa princezom?
Farma 3: Baki bio u vezi sa princezom?

Baki B3 otkrio je svojim cimerima na imanju u Lisoviću mnoge nepoznate detalje iz svog života. Tako je farmerima otkrio da je u mladosti živeo na ivici zakona, te da je krao i spavao na ulici.

“Krao sam kola kada sam bio mali. Dok sam živeo na ulici, spavao sam u komšijinom fići. Otac mi je bio alkoholičar, a majka se udala za oca sa 15 godina” rekao je Baki i odao još jedan zanimljiv detalj iz mladosti.

Naime, Baki je, kako kaže, bio u vezi sa princezom! Rekao je da je devedesetih godina upoznao britansku princezu koja živi u Hamburgu i da su bili u vezi tri meseca. Otkrio je da su se upoznali u Beogradu, te da ga je ona ubrzo pitala da se venčaju. Potom su potpisali predbračni ugovor, kada je denser shvatio da je njena majka princeza, a otac mafijaš. Baki se potom preselio kod svoje princeze u Hamburg, gde su ih opsedali mediji! Međutim, Baki je posle nekog vremena uvideo da je ona previše fina za njega, pa se vratio u Beograd.

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. Lidija

  25/09/2010 at 10:48 am

  Jeste, i ja sam spavala sa princom Harijem dok je princ Vilijam gledao.

 2. Demian

  26/09/2010 at 3:49 pm

  “Krao sam kola kada sam bio mali. Dok sam živeo na ulici, spavao sam u komšijinom fići.”
  A ja mislio da je Baki iz neke ugledne beogradske porodice…mislim…obzirom na njegovo ponasanje stvarno bi se reklo da je elita :))))))))))))))

 3. lepotica

  26/09/2010 at 5:42 pm

  ih sta bi dala da sam ja ta princeza………hahhah
  \

 4. taraba

  27/09/2010 at 11:30 pm

  BAKIJEVA PRICA JE NJEGOVA A NE ZA USI NARODA I DECE I PITAM SE KAKO JE ON MOGAO DA BUDE POZVAN U FARMU I KAKO TO DA NIJE AUTOMATSKI IZBACEN I HASAN SA NJIM ZBOG NASILJA I PRETNJI KAO I ZARGONA ULICARSKOG I ZATVORKOG NA FARMI.AKO JE KACA KAZNJENA ONI SU TREBALI DA LETE OBOJICA…ZADRUGA TREBA DA NAPISE DA JE OVO FARMA SRAMA KAO I PROSLA.JEDINO JE PRVA FARMA VREDNA PAZNJE.

 5. holi

  08/12/2010 at 9:58 pm

  BAKI B-3 JE SPAVAO SA SANJOM(ZVEZDOM GRANDA).
  IZJAVIO BOKI 13 U RAZGOVORU SA NATALIJOM.

 6. Stanojlovic Milos

  09/12/2011 at 6:02 pm

  DOBAR DAN SVIMA BAKI B3 JE BIO SUPER NA FARMI I TEO SAM DA POBEDI ON BAKI B3 DJOGANI

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top