Prati nas

Farma 3: Imitacije farmera!

Farma 3: Imitacije farmera!

Farmeri su se dobro zabavili imitirajući jedni druge! Tako je Zorana bila Vendi, Vendi je bila Zlata, Jovana Pajić u originalu je skinula Bakija B3, a Cobe Katarinu Živković.

Izgleda da maneken Branislav ni posle skoro dva meseca provedena na farmi, ne zna za koju devojku sa imanja bi se opredelio. Nakon ponovnog zbližavanja sa Kaćom, po njenom ulasku iz baraža, Bane je ponovo uspostavio dobre odnose sa Natalijom Trik FX, nakon što su se posvađali oko pisma, koje je on želeo da da Katarini, a u kome je između ostalog pitao i šta se piše o Nataliji i njemu. Da je dvoje farmera izgladilo odnos svedoči poljubac koji je Bane dobio od Natalije za laku noć!

Vendi i Zlata prekinule su primirje! Naime, njih dve su se u prošlosti prepucavale preko novinama, ne birajući epitete koje će jedna drugoj prilepiti. Tako je Vendi rekla da se Zlata bavi crnom magijom. Zbog toga je slučaj došao do suda, ali je u poslednjem trenutku ostao bez presude, budući da su se pevačice “pomirile”.

Sve je počelo kada je Vendi rekla da nije normalno da svakog voliš i da sve zoveš ljubavi, a što Zlata konstantno radi na farmi, piše današnji Kurir. Zlata joj je na to odgovorila da će ona zvati druge kako hoće, na šta je Vendi upitala hoće li je ućutkati suđenjem. Revoltirana Zlata rekla je Vesni da će joj se krvi napiti, što je dodatno razljutilo kontroverznu pevačicu koja joj je obećala da će joj pokazati šta je pravi rat!

Izgleda da će tek leteti perje na imanju u Lisoviću, a da to nije u kokošinjcu! :)5 komentara

5 Comments

 1. SANDRA NS

  06/11/2010 at 12:36 pm

  hahah zorana me je do suza dovela :)))otpevacu svoj veliki hit pracnuo se sarancic…..jao to je toliko tezak tekst da sam ga zaboravila :)jovana je isto dobra..a vendi ocekivano losa posto zena nema smisla za humor

 2. Maca

  06/11/2010 at 2:37 pm

  Vendi ne da nema smisla za humor nego nema nizašta….katastrofa!!!Ja uopšte ne znam ni koga je imitirala…Al zato su Zorana,Jovana,Zlata,Cobe pa čak i Marijan bili extra!!!!!Ovi ostali…..
  Ona kreštava Jelena,Katarina,Jasmina,Natalija,Bane….skroz bzv…

 3. Nesko

  06/11/2010 at 8:35 pm

  KO JE OVA “vendi”? PITANJE JE SAD,.!

 4. car

  06/11/2010 at 9:32 pm

  OVAJ COBE JE ZA PRIMJER NEKIM NAZOVI FARMERIMA*

 5. car

  07/11/2010 at 6:43 am

  VENDI MI LICI NA NEKU GATARU KOJA SVA GATANJA ZNA NAPAMET*

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top