Prati nas

Farma 3: Natalija se skidala, Bane nasrnuo na Vendi!

Farma 3: Natalija se skidala, Bane nasrnuo na Vendi!

Ovogodišnji farmeri iz dana u dan šokiraju javnost, ne psovkama, kao učesnici druge sezone, već svojim postupcima.

Tako je Natalija pred celokupnim TV auditorijumom izvela mini striptiz. Sve je krenulo kada je Peja, na inicijativu zadruge, odabrao farmere koji će skidati delove garderobe sa sebe. Tako je pevačica prvo skinula duksericu, pa majicu i na kraju ostala u brus, što su farmeri dočekali ovacijama. Pogledajte kako je to izgledalo.

Međutim, farmeri su odlučili da se “razgolite” do kraja i u igri Istina ili izazov otkriju najintimnije detalje iz svog seksualnog života. Natalija je otkrila da joj je omiljena poza otpozadi, sa čim se složila i manekenka Jelena. Sanja Stojanović otkrila je da dominira kada je na svom partneru, a Katarina Živković da najviše voli misionarsku pozu.

Ukoliko ste mislili da je ovde kraj šokantnim dešavanjima sa farme, prevarili ste se! Da li su Banetu proradili hormoni, ili želi da dokaže Vendi da nije gej, tek farmer je želeo da kontroverznoj pevačici dokaže svoju muškost. Dvoje farmera vodilo je vrlo zanimljiv razgovor tokom žurke, kada je Vendi priznala Banetu da voli njegovu inteligenciju, ali da se neće smiriti dok ga ne razotkrije i onda uništi!

“Vendi, ja te čekam. Daj mi i dokazaću ti da volim žene”- rekao joj je maneken, na šta je pevačica ostala imuna.

Nakon toga, maneken je nasrnuo na pevačicu, dok je ležala na krevetu, legao preko nje i poljubio je i pitao da li se uzbudila!

“Bane, ti si kvazi muškarac. Skloni se, inače ću da vrištim. Zvaću obezbeđenje”- poručila mi je Vedni.

Inače, ovonedeljne sluge su Katarina Živković, koja se sama prijavila jer želi da izađe sa farme i Limen, koga je odabrao gazda Ekrem Jevrić.


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. xxx

  21. 10. 2010. at 12:37

  ja ovo ne gledam, ali cujem s vremena na vreme od nekoga sta se desava i procitam neki clanak i ne mogu da verujem kakvi su to ljudi, sta rade, zar nemaju ni malo spama zar nemaju svoju porodicu koja ih gleda, makar na njih da misle, ako ne na sebe..uzas..

 2. Semyna

  21. 10. 2010. at 14:47

  Ma ovdje jedino EKrem normalan :)

 3. Ja

  21. 10. 2010. at 16:39

  bane je gej 100%

 4. haahah

  21. 10. 2010. at 16:56

  au……ovde ce biti svacega :DDDD

 5. Jenna Jameson

  21. 10. 2010. at 17:51

  Ova Natalija nije normalna definitivno.Bane bolje zaobidji Vendi da ne dobijes sidu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top