Prati nas

Farma 3: Novi gazda je Ekrem, svadba na imanju!

Farma 3: Novi gazda je Ekrem, svadba na imanju!

Ove nedelje imanjem u Lisoviću gazdovaće Ekrem Jevrić!

Čeda Čvorak, koji je u nedelju napustio rijaliti, za gazdu je imanovao Ekrema. Njegov translejting pomagač biće Aca Ilić. Ekrem je saopštio da mu je najbitnije da sa pijace donese što više hrane.

“Mene najbitnije hranu da donesemo. To je ‘number one’. Ja mogu tamo na pijaci da otpevam tri, četiri pesme, ali moramo nešto i da damo na pijaci. Sve ostalo ćemo lepo da radimo. Žene neće da idu napolje, najglavnija je ‘igijena nek budu u kući” bile su prve reči novog gazde.

Ova nedelje, umesto tajnih zadataka i otkrivanja farmera sa tajnim zadatkom, farmeri će organizovati venčanje! Zlata i Peja će u četvrtak oženiti sina Baneta ćerkom Jasmine Ane i Ace Ilića, Katarinom.

Svadba će biti organizovana po starim srpskim običajima, kum će biti Baki, matičar Limen, a stari svat gazda Ekrem Jevrić! Ostali farmeri dobili su uloge muzičara i rodbine, a kako se farmeri snalaze u poznavanju starih srpskih običaja – bacanja sita na krov, preskakanje praga i pucanje u jabuku, videćemo krajem nedelje!

izvor: Mondo.rs6 komentara

6 Comments

 1. vesna

  19/10/2010 at 12:34 pm

  kod Ekremovih prijatelja,da neko od “nas” bude u “njihovoj ” Farmi,poslužili bi umesto ogreva u peći, E moja Srbijo,rokni se

 2. SANDRA NS

  19/10/2010 at 4:17 pm

  tracaro stavi kako ekrem uci nemacki!jako je smesno

 3. car

  20/10/2010 at 7:29 am

  SRBIJO BITI CES PASALUK*

 4. car

  20/10/2010 at 11:50 am

  KUKU LELE* RAZMISLJAS KAO TELE* NITI SAM BALIJA NITI SI VECI SRBIN OD MENE* MUCNI MALO GLAVOM PA VIDI STA SAM MISLIO S OBZIROM NA TUDJE ZELJE ZA NASIM TERITORIJAMA**** BEZ OBZIRA NA NJEGOVU PISMENOST NAROD NE MOZE BITI GLUP VEC SAMO POJEDINAC*

 5. car

  20/10/2010 at 12:20 pm

  **A VIDI KOLIKO SRBA IMA NA FARMI A KOLIKO OSTALIH* KUKU LELE ZA TOBOM I TAKVIM RAZMISLJANJEM* I OVDJE SMO MANJINA*

 6. maca

  20/10/2010 at 6:54 pm

  Bas tako care…i kuku i lele za ovim prostakom KUKU LELE

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top