Prati nas

Farma 3: Novi gazda Marijan!

Farma 3: Novi gazda Marijan!

Novi gazda ružičastog imanja u Lisoviću je Marjan Rističević. Pošto je Bane pročitao pismo Ace Ilića niko od farmera nije krio iznenađenje izborom gazde! Ekrem je, razočaran što on nije izabran za gazdu, poručio Aci Iliću da ga slobodno zaboravi.

Farmeri su kao zadatak od zadruge dobili da napišu pismo kojim bi pozvali publiku da glasa za nekog od njih! Ekrem je pozvao publiku da glasa za Nataliju jer mu je prala veš i uvek mu je dobro rekla! Eva Ras pozvala je glasače da glasaju za Jasminu Anu pošto je spletkaroš i puni uši lažima!

“Zašto bi pobeđivali požrtvovani i plemeniti, zašto ne bi licemeri i foliranti, koji potcenjuju vašu inteligenciju, smatrajući vas budalom, koji ne vidi šta vidi, ne čuje šta čuje,već treba da sluša šta joj kazuje Jasmina Ana.”

Da iskrenost manjka i ovom serijalu farme, uverili smo se nebrojano puta! Ipak, ovogodišnji farmeri bili su skroz iskreni, doduše ne jedni pred drugima, već licem uperenim u kameru! Poslušajte ko koga ne voli!


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Kelundra

  15. 12. 2010. at 00:25

  Aca je pokazao kako je kvaran! Tako je vratio Ekremu… Odlican drug. Nista nije radio na farmi. Potpuno prazan i dosadan lik. Na kraju je poceo da puca. Psovao je, imitirao,ogovarao a u duelu sa Jovanom je pokusavao da vara tako sto je drzao ruke blize i pored dva upozorenja.

 2. Dama U Crnom

  15. 12. 2010. at 08:30

  Slazem se da je Aca Ilic krajnje neinteresantan lik, ima i veliku dozu arogancije,koja moze da bude iritantna.Sto bi svi bili isti? Potrebna je razlicitost.Sto se gazde tice.jedino je Marijan i zasluzio da to bude, posto je ovo Farma, ipak bi trebalo nesto da se radi.Nije postavio Ekrema za gazdu, pisalo je u novinama , zato sto je prvobitno odusevljenje njegovom cistom dusom i naivnoscu izbledelo Ekremovim skandaloznim ponasanjem,sa Vendi.Ne svhatam ni EVino tako zestoko branjenje Ekrema ,razvratnika i njegove ,navodno ugrozene dece tamo u Americi,ima i tu,nazalost mnogo dece kojima svata fali.Mislim da je do sada mogka da koriguje onaj uzasan “madjarski” naglasak ,ipak je ona glumica ,treba da ima savrsenu dikciju.Madjari ne govore tako,znam sigurno ,jer odlicno govorim i pisem taj jezik.Cini mi se da se ona sprda sa tom nacijom.

 3. car

  15. 12. 2010. at 13:14

  VENDI IDE U IZOLACIJU JER CE DOBITI VECINU STAPICA*MOZE U DUELU BITI SA EVOM KOJU CE IZGLASATI PUBLIKA*

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top