Prati nas

Farma 3: Profesor Jevrić održao predavanje iz seksologije!

Farma 3: Profesor Jevrić održao predavanje iz seksologije!

Ekrem Jevrić farmerima predaje seksologiju! Njega je zadruga odredila da sa farmerima popriča o seksu, ali i da “reši” njihove nedoumnice vezane za seks.

“Kordom je univerzalan. Malo je ljudi koji imaju veliki ku*ac. Ako imaš veliki dik, ne može da ti se diže stalno. On se malo teže diže. Oni sa šezdeset godina mogu da imaju seks samo dva puta nedeljno. Kordom ne može dva puta da se koristi, isprljavljen je od sluzi i mora da se baci. Sida može da se dobije ako posle velike nužde partnerka ne opere guzicu”, otkrio je svoja saznanja profesor Jevrić, prenosi Kurir.

Farmeri su postavljali pitanja i smejali se odgovorima.

“Koliko ima seksova, ne mogu da kažem. Tri, možda. Ali nisam nešto siguran. Postoji, originalni, pravi. To je seks sa ženskom. A, drugi seks ti možeš i sa životinjama da imaš. Taj seks se zove zofili, tako nešto. A treći – to je monoseksualac. Monoseksualac znači da možeš da je*eš i žensku i čoveka i životinje!”

Pored predavanja o seksu, Ekrem je prošetao i magarca po dvorištu. Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom videu!

Inače, Vendi i Boki 13 vaginalnim kuglicama hipnotisali su Ekrema, koji je otkrio da bi “dva puta napravio seks sa Natalijom, jer ima dobro telo”. Ekrem je otkrio i svoje mišljenje o Marijanu, za koga je iskazao sumnju da ima mali polni organ, ali je i otkrio da voli Vendi.

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. mikica

  03/12/2010 at 1:44 pm

  hahahahahahahahhahhahaha EKREM DO POBJEDE!!!!!!!!!!!!!!

 2. SANDRA NS

  03/12/2010 at 4:22 pm

  a jadan okiii..joj ekrem je stvarno sou stomak me je boleo od smejanja kad je dr Jevric predavao seksologiju

 3. Dama U Crnom

  04/12/2010 at 9:31 am

  da li je moguce da ovom coveku toliko treba novac, pa pristaje na sve moguce i nemoguce provokacije.Za ovo je blaga rec reci da je degutantno,ovo je abnormalno.Van pameti prikazivati u dnevnom pregledu Farme celu tu ujdurmu od navodnog predavanja.Mislila sam dosada da je Ekrem samo grdno naivan, ali pogresila sam,ima tu mnogo toga drugog,nazalost to se ne leci.

 4. car

  04/12/2010 at 6:35 pm

  UJDURMA OD STRANE BOKIJA I VENDI*

 5. car

  07/12/2010 at 8:49 am

  OVO PROFESOR JE PONIZAVAJUCE ZA SVE LJUDE OVOG CASNOG ZANIMANJA* OVU NJUNJU NAZVATI PROFESOROM JE UVREDA ZA SVE PROSVJETNE RADNIKE BILO KOJE STRUKE*

 6. tanja

  07/12/2010 at 8:55 am

  Stomak me boli kad slusam ovog Ekrema. Tako mi se cini da se muci dok govori ; rijec po rijec , sa ovim uzasnim akcentom

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top