Prati nas

Farma 3: Sluge Bane i Jelena!

Farma 3: Sluge Bane i Jelena!

Eva Ras, ovonedeljna gazdarica pinkovog seoskog imanja, vodila se vrlo zanimljivom logikom prilikom izbora slugu!

Marijan Rističević i Zlata Petrović samoinicijativno su se prijavili da ovu nedelju provedu u štali, ali gazdarica je imala drugačije želje. Eva je odlučila da za sluge izabere najpopularnije farmere, pošto smatra da će samim tim dobiti na glasačkom telu i da će ih narod još više zavoleti.

Zato je izabrala Branislava Jankovića i Jelenu Stožinić za sluge. Njih dvoje se nisu protivili, samo su naglasili da će ostalim farmerima biti vrlo teško da se odluče kome će u subotu dodeliti štapiće.5 komentara

5 Comments

 1. mimi

  13/10/2010 at 10:09 am

  devojke, Jelena vam daje primer na temu KAKO ULOVITI MUSKARCA, Bane ne mora da pazi ledja, jer mu je Jelena uvek tu iza ledja, narocito na zurkama, kako se on odvoji eto nje !!! A i drugarstvo sa Natalijom je takva farsa….i nije iskreno.

 2. ♥-Majche-♥

  13/10/2010 at 10:09 am

  nadam se da ce owa jelena da leti….kokoshka rado bi ona sa banetom al nebi on sa njom!!!!A najjache je bilo kada je eva rekla kaci ti necesh nishta raditi poshto si najlepsha….xaxaxaxa ispalla za onu nataliju shto je u tripu da je bomba a u stvari je ruzna ko moj ku*ac

 3. ho ho ho

  14/10/2010 at 12:38 pm

  E SLAZEM SE U POTPUNOSTI SA OBA KOMENTARA!NISTA VISE NE TREBA DA DODAM. JELENA NAPOLJE

 4. Radul Nenadovic

  14/10/2010 at 12:51 pm

  ljudi moji što je je*ozovna ova Jelena pa to je neverovatno!! Prava bomba. A i mogu vam reći ni Bane nije loš 8)

 5. ♥ Tina ♥

  14/10/2010 at 7:34 pm

  Pa dobro što su Bane i Jelena nove sluge al golupčići su se i zaljubili malo,a ? A ova ludaća Eva me počela živcirati, ona non-stop nešto naređje kad i nije bila gazda.. Smeta joj ovo smeta joj ono pa koji đavo je tjerao da uđe na Farmu ako joj sve smeta i ako joj sve nije po volji!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top