Prati nas

Farma 3: Venčali se Kaća i Bane!

Farma 3: Venčali se Kaća i Bane!

Kao što je i najavljeno, Katarina Živković i Branislav Janković “venčali” su se po starim srpskim obijčajima. Venčanju je pored ovogodišnjih, prisustvovalo i četvoro prošlogodišnjih farmera!

Ceremonija venčanja trajala je skoro ceo dan, a najveće iznenađenje bio je dolazak prošlogodišnjih farmera Milene i Nemanje, koji su u prošlom serijalu bili mladenci, Maje Nikolić i Tome Pantersa!

“Uzbuđena sam, ali mi je sve ovo pomalo smešo, čudno se osećam. Ne mogu da verujem da moji roditelji nisu ovde, kada se ja udajem!”- izjavila je Katarina, koja je nakon celodnevnog veselja, završila sa “suprugom” u hotelskoj sobi! Pogledajte kako su njih dvoje proveli prvu bračnu noć! :)

Inače, Eva Ras otkrila je farmerima kako je godinama mislila da je svog muža ubila prevelikom dozom seksa!

“Putovala sam za Budimpeštu tog jutra kada je moj muž umro. Celu noć nisam spavala, nego smo vodili ljubav. I ujutru sam čula da je umro. Mislila sam da je preminuo jer smo se mnogo je*ali i da je zato imao infarkt! Lekari su mi objasnili da nije zbog toga, ali ja godinama nisam verovala u to”- rekla je Eva.3 komentara

3 Comments

 1. MICA-CICA

  22/10/2010 at 3:41 pm

  OVAJ PEDERKO BANE POZNAT JE SAMO PO TOME STO JE RADIO KAO KONOBAR U RED STAR KAFEU SA JOS TROJICOM PEDERA,OD TOGA DVOJICA SU BILI RASNI CRNOGORSKI DJETICI MLADEN I SINISA I DEKI STRIPER,KOJI JE PO POTREBI BIO I FURUNA I FURUNDZIJA.GAZDA GA JE UBACIO U KOMBINACIJU DA RADI NEKE SPOTOVE,POSTO MU TO NIJE BIO PROBLEM JER JE COVEK POJE… CELU ESTRADU,A KOD NJEGA SU INACE RADILI ZGODNI FRAJERI UGLAVNOM PEDERI,DA BI SVE RIBE KOJE SU TAMO ISLE KAO LUDE,BILE OKO NJEGA,KAO JEDINOGA NORMALNOG I MORAM DA PRIZNAM EKSTRA FRAJERA.BANE SE INACE LOZIO NA GAZDU I TO SU SVI ZNALI.PROVERENO 200%!!!

 2. car

  22/10/2010 at 3:46 pm

  MUZ Evi zavrsio zivot u sevi***SLATKE LI SMRTI*

 3. The Fame

  23/10/2010 at 6:30 pm

  @ mica-cica: nikada ne optuzuj nekoga a da nemas dokaze!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top