Prati nas

Farma ipak ostaje na Pinku, nove svađe na imanju!

Vesti

Farma ipak ostaje na Pinku, nove svađe na imanju!

Iako se juče pričalo da postoji mogućnost da rijaliti program Farma bude ukinut, zbog vulgarnosti učesnika, danas stižu drugačije vesti. Popularni rijaliti će ubuduće imati oznaku za starije od 18 godina, dok će psovke biti cenzurisane!

TV Pink se izvinila gledaocima i obećano je da će se čak i izbacivati učesnici zbog nedoličnog ponašanja, što je suprotno otkupljenoj licenci. Ove odluke donešene su zbog vanredne sednice Saveta republičke radiodifuzne agencije (RRA), koja je sazvana nakon velikog broja pritužbi zbog vulgarnosti u rijalitiju.

U intervjuu Pressu izbačeni farmer, Ivan Ivanović Đus, objašnjava šta se zapravo desilo te, po njega kobne, noći na imanju u Lisoviću.

“On me je prvi napao – rekao je da će dokazati da sam homoseksualac! Tada se nije ljutio kada sam ga u šali uhvatio za zadnjicu. Ali kada smo se posvađali, tvrdio je da sam ga uznemiravao. Međutim, na snimku se sve jasno videlo. To se sve dešavalo preko ćebeta i na snimcima nigde nema prsta, niti se vidi da sam vadio polni organ. Odakle nekome ideja da me Miloš ili bilo koji drugi muškarac seksualno uzbuđuje?!”


Đus dodaje da su nesuglasice sa Bojanićem započele njegovim ulaskom na Farmu.

“On mi se zamerio čim sam ušao, rekao je da sam istetovirani kriminalac! Plašio me se od početka i zato se stalno šlepao uz mene. On je pod dejstvom ludila i nekog predatora u sebi! Sve radi nesvesno i zato mu se ne može zameriti. Negde u dubini njega postoji parče dobrog čoveka.“

Dešavanja na Farmi su kao po običaju sve ekstreminijr. Zbog Miloševog konstantnog prozivanja da je Gagi nepismen, Raka je odlučio da pevača, koji se non-stop hvali inženjerskom diplomom, baci na test znanja iz njegove oblasti.
“Pošto si inženjer saobraćaja, reci nam: Ako se put menja u funkciji sinus/t, kolika je brzina? To je za inženjere tablica množenja?”, provocirao ga je Raka. Bojanić je na sve načine pokušavao da izbegne odgovor, uz objašnjenje da je „inženjer koji nije obavljao te poslove 28 godina“.
Iako je pred Đusom obećao da će Zorici i Raki očitati bukvicu u ponedeljak, zbog čega im neće biti dobro tri dana, do Miloševog monologa nije došlo. Ipak, u štali je pred Minom kritikovao i „opanjkavao“ dojučerašnje prijatelje. Za Raku je rekao da je „smradina i propali političar koga niko nije video da je oprao zube za dva meseca“, dok je za Zoricu izjavio da se „nikome nije izvinila poslednjih 30 godina“.

“Pevao sam i klečao pred njenim detetom, a mene proziva da sam cicija. Ako sam rekao da ću da kažem nešto, što se ona plaši. Ma, ne dao Bog da sam ispričao, ne bi smela da izađe sa farme…” pričao je Miloš, dok ga je Mina u par navrata prekidala.


”Što si joj onda rekao da nemaš šta da joj kažeš posle Farme? Što sad i ti se#eš? Ne volim to, nerviraš me. Miloše, jesi vredan i pošten, ali da laprdaš – laprdaš!”, rekla mu je Mina!

Kada je Miloš izašao iz štale, Firči ga je počastio najgorim psovkama: “Hajde, majmune, igraj, igraj, vrti se kao čigra! Hajde, skači, daću ti pet banki, hajde patuljče, ćelavi, ofarbani… majmune ćoravi! Peder**** neopevana što nosiš bele klompe.”
Miloš se samo smejao i igrao u ritmu rokerovih psovki.54 komentara

54 Comments

 1. car

  31/05/2010 at 9:09 am

  zbog ponasanja MACA DJILKOS BIO DJILKOS OSTO STO POSTO

 2. MiLcXy

  31/05/2010 at 2:17 pm

  ae mojne da kenjate!!! Milosh najbolji?? buhahaha….tu kao neshto radi da bi se dopao publici… a ovamo pricha kako se svee vidi bla,bla… ljudi k0ji glasaju za njega su stv glupi…shta je taj matorac umislio?? rtrd :DDD

 3. car

  31/05/2010 at 6:32 pm

  BEZ STARCA NEMA UDARCA A NEKI SA FARME SU UDARENI PO GLAVI KAO I NJIHOVI OBOZAVAOCI**

 4. richard_mravljeg_srca

  08/06/2010 at 10:14 pm

  Milosh je jedba obicna strvina i to je vecini jasno, a ovi sto ga forsiraju su lupezi kao i on i sve mirise na namestaljku! Ali, od mene nece dobiti ni dinar! Raka je ok.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top