Connect with us

Farma: Miloš Bojanić udario Zoricu Brunclik
Vesti

Farma: Miloš Bojanić udario Zoricu Brunclik

Ovogodišnji farmeri su uradili sve, samo se nisu potukli. Bar ne do juče! Naime, na ružičastom imanju u Lisoviću juče je došlo do fizičkog kontakta Miloša Bojanića i Zorice Brukclik.

Ono što se moglo zaključiti iz razgovora pred biranje sluga i kasniju igru istine je da su se dvoje farmera prvo verbalno pokačili, te da je Zorica potom Miloša uhvatila za pojas i odgurnula nekoliko metara, na šta je on nju udario po oku.

Prilikom izbora ovonedeljnih sluga, Dragane i Rake, Zorica se požalila kako joj je predeo oko oka utrnuo i kako je boli. Bojanić se pravdao da je to uradio u samoodbrani (?!). Osim udarca, Zorica je od Miloša dobila i uvredu na račun njene ženstvenosti. Naime, vremešni folker rekao joj je da ona nije ni malo ženstvena, na šta mu je pevačica odgovorila da je pedofil, jer ima mnogo mlađu ženu.

Pored ovog nemilog incidenta, jučerašnji dan obeležio je i Nemanjin odlazak na pijacu, gde su ga meštani Barajeva, za razliku od prošlog puta, dočekali vrlo ljubazno i srdačno, te su mnoge dame želele da ga poljube, na šta je obezbeđenje moralo da reaguje. Da li to Nemanja sada  postaje jedan od favorita za pobedu? :)

Autor: Faris Yuma

Loading...
205 Comments

205 komentara

 1. Gorana97

  20/06/2010 at 3:29 am

  ja ne verujem da je milos udario Zoricu :// nemoguce,odmah bi ga izbacili :Pp

 2. car

  21/06/2010 at 7:02 am

  TREBAO JOJ JE PREBROJITI SVE ZUBE JER OVO NIJE DAMA VEC JEDNA RAZVRATNICA*

 3. caka

  22/06/2010 at 7:03 pm

  milos najveci kolosar srbije…najgori covek,kobi mogao da se posvadje sa nikolom kad je on prava dusica,,naravno zna se losmi naJVECA seljacina treba da ga je srmaota

 4. mirjana chicago

  23/06/2010 at 9:04 pm

  zoriza je dama i bice a to sto se prica da je otela kemisa njenog sadasnjeg muza to nije istina dobro znamo da je kemis napustijo vesnu zmijanac i zbog cega, posle razvoda je zorica i kemis bili zajedno posto je zorica stalno bila dama ozbijlna a ne kao sto se opijala vesna zmijanac i sada su sretni zajedno sa decama i unucad.
  ja mislim da je milos udario zoricu ne bih zorica slagala ona ima ponosa ne kao drughi…..

 5. mirjana chicago

  23/06/2010 at 9:17 pm

  NEMANJA POBEDNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  NAJBOLJI SI NEMANJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top