Connect with us

Farma: nakon što je proglašena za slugu i Dragana pokazala zube!
Vesti

Farma: nakon što je proglašena za slugu i Dragana pokazala zube!

Da nema samo lep osmeh, već da ima i oštre zube pokazala je jedna od novijih farmerki, Dragana Milošević. Nakon što je Nemanja proglašen za gazdu, bilo je vreme da se proglase sluge. Nemanja je lako doneo odluku. Sluge ove nedelje su Maca i Dragana.

Maca ide u štalu iz jednog jedinog razloga, jer su Nemanja i Milena ubeđeni da je on krivac za njihove svađe, a da je takođe on doveo do toga da Vlada započne priču o Mileni i tom famoznom poljupcu koji je napravio haos….

Dragana je vest o spavanju u štali i služenju gazde Nemanje primila sa rečima da je to očekivala jer smatra da je Nemanja i Milena mrze i da ne mogu da podnesu njeno prisustvo na Farmi. Pogađate, lepa plavuša je sve to izgovorila uz već legendarni, da ne kažem ozloglašeni OSMEH! :)

Milena i Nemanja su joj kasnije u raspravi rekli da se ponaša zlobno i da se kada su se posađali oko Vlade, radovala njihovoj nesreći.

Gazdu Nemanju su jako pogodili komentari ljudi na pijaci da je loš čovek, da se nije dobro poneo u većem broju situacija.

Kako je to sve izgledalo, pogledajte ukoliko ste propustili…

Loading...
202 Comments

202 komentara

  1. Betty

    05/05/2010 at 12:32 pm

    Dragana je namazana,neiskrena i proracunata,iritira tim njanjavim govorom i licemernim osmehom kojim svesno i namerno nervira ovo dvoje.Devojka je pritajeno zlo sakriveno iza umilnog lika.Milena je prostakusa,jeftina ulicarka koja nema kulture ni vaspitanja a Nemanja zivac koji ne zna vise sta ce od sebe,decko puca.Pa nije ni cudo kada je izmedju dve zmije.

  2. car

    05/05/2010 at 1:42 pm

    ZA PUNO VAS DRAGANA SA STO MANA A MILENAKUTURNA PAMETNA I POSTENA*** GLEDAOCI IMAJU OCI I USI **

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top