Prati nas

Farma Show: Neko baca crnu magiju?!

Farma Show: Neko baca crnu magiju?!

Tvrdi da na Farmi ima crne magije: Zorica Marković

Zorica Marković zatvorila se u kupatilo sa Katarinom Grujić kako sa njom podelila najnovije informacije insinuacije. Folkerka je Kaći rekla da izvesna farmerka baca vradžbine ili širi negativnu energiju, a izgleda misli na Suzanu Perović.

Zbog pomenute farmerke naprasno su se posvađali Edin i Jelena Jovanović, a i kada se “navrzla” na Katarinu, odmah se i ona kasnije zakačila sa Borisom. “Ima neku foru, neku negativnu energiju”, rekla je Zorica, i nastavila: “Nešto tu smrdi… da li to postoji ili ne postoji… ali je fuj! Te daj mi tuniku, te daj mi majicu, ma marš bre!”

Katarina je Zoricu slušala i sa zaprepašćenjem i sa odobravanjem, te su se usaglasile da “zaista tu nešto smrdi”, a i da se dotična ne odvaja od “one male”, odnosno Marijane Leontijević.

S obzirom da je Zorica pre ovoga sedela sa Romanom i komentarisala istu stvar, dok su preko puta stola sedele Suzana i Marijana, te u pravcu njih dve očima pokazivala Romani usput se i prekrstivši, mogli bismo zaključiti da je Zorica na Suzanu mislila kada je rekla “ima tu nešto, i ne dajem joj više moje stvari”. 

Šta vi kažete – ima li na Farmi crne magije? :)

Redakcija Tracara.com

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. nobody's business

  23/11/2013 at 3:47 pm

  Ima..svi oni zajedno bacaju crnu magiju na nas i ispiraju nam mozak!

 2. Jovan

  23/11/2013 at 4:41 pm

  Smaraju jako.

 3. Ana

  23/11/2013 at 5:12 pm

  U 21-om veku se prica o vradzbinama i madjijama.Ova Zorica cim izadje pod hitno na lecenje, zena nije normalna, mozda nikad nije ni bila

 4. Nemam ime

  23/11/2013 at 11:16 pm

  umrlo mi 90% mozdanih celija od ovog teksta.

 5. vesna

  24/11/2013 at 7:33 pm

  Ovo je pricala i na prosloj farmi,za Gocu Bozinovsku.Vec vidjeno.Bas je jadna.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top