Connect with us

Farma: Ušla Bebi Dol,gledaoci vratili Eru i Gocu

Farma: Ušla Bebi Dol,gledaoci vratili Eru i Gocu

Zadruga je ubacila na ‘Farmu’

 

Sinoć je na imanje Farmu ušla pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol. Sem vanrednog ubacivanja izbačenih učesnika koje je zadruga ranije najavila, oni su sinoć u seoski rijaliti na iznenađenje gledalaca i farmera ubacili i nekadašnju učesnicu Dvora.

Bebi je u razgovoru sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović otkrila svoje planove za boravak na imanju u Lisoviću: gledaće da što više peva i da se druži sa magaretom. Kada je ušla na imanje, najviše joj se obradovala Zorica Marković, kojoj je Bebi skočila u zagrljaj.

Inače, gledaoci su sinoć glasali za povratak izbačenih farmera: još jedna šansa u rijaitiju pružena je Eri Ojdaniću i Gordani Bjelici.

Redakcija Tracara.com

Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
4 Comments

4 komentara

 1. kaca

  07/05/2013 at 10:24 am

  Da sto vise peva? Nemoj molim te. . . Nego Bebi nema para? Prvo Farma, pa Dvor pa opet Farma

 2. Tara

  07/05/2013 at 10:40 am

  He, he, da peva, kada zapeva pola nacije dobije migrenu. Ajde, Bebi, mora od neceg da se zivi narednih godinu dana. Zalosno.

 3. Pravda

  07/05/2013 at 3:13 pm

  Bebi Dol je jedna od najobrazovanijih pevacica na nasoj estradi.Ona ima prelep glas,a jos lepsu tehniku.Ako vam se ne svidja,onda idite i slusajte Grand.

 4. Majapodgorica

  07/05/2013 at 5:20 pm

  Jadno je i žalosno šta sve naše zaboravljene, osiromašene, ofucane nekadašnje zvezde moraju da rade zbog para. Žalosno. Samo pogledajte, par rijalitija unazad su sve iste face. Tuga…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara