Prati nas

Farmeri protiv Viktorije!

Vesti

Farmeri protiv Viktorije!

Farmeri

Dok se u kući Velikog brata rađaju nove ljubavi, na Farmi se rađaju nove svađe.

Nakon što je za novu gazdaricu imanja izabrana Big Mama, ostalim ukućankama to baš i nije bilo pravo, a posebno Marini koju je gazdarica i rasplakala.

Međutim, mnogo veći problem je pevačica Viktorija, koja ni sa kim ne može da nađe zajednički jezik osim sa Cakanom, što je dovelo da se maltene sve žene urote protiv nje.

“Kada ja budem pukla, ima sve da joj saspem u lice. Ponaša se krajnje čudno, a tako mi i izgleda. Stvarno me plaši njeno ponašanje. Šta ako uzme nož i pokolje nas na spavanju – uplašila se Olja Crnogorac, a Maja Nikolić je samo klimala glavom.

A pored nove gazdarice, dobili smo i nove sluge. Sami su se prijavili za taj posao bivši gazda Boško Ničić i omražena Viktorija.

Izvor: Blic.rs

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. Toplica

  30/09/2009 at 4:08 pm

  Zesce glup show! A i ekipa je uzasna, pa nije to gerijatrija! svi lezu u 22h kao nesto rade auu, !! Bezveze onom iz 357 treba neko da opali samar sto ih onako maltretira! Nisam mogao da verujem pre neko vece kada sam gledao uzivo prenos farme kada je Ognjen doneo gitaru farmerima, od kojih je 85% muzicara da niti jedan od njih nije znao da svira ni jedan pa niste coveve zidari nego muzicari vlajda znate 1 instrument da pokrenete, na sta vi lovu zaradjujete, onaj iz 357 ima 2 pesme i to tuzne i kao ponzat je hehe! a onda je morao da svira glumac Djuro da im cisto pokaze!

 2. Aruena

  30/09/2009 at 5:12 pm

  Viktorija da uzme nož i pobije ih? Mislim da zaista ljudskoj gluposti nema kraja.

 3. maja ORIGINAL

  30/09/2009 at 6:23 pm

  taman mi se dopadne farma kao rialiti sou,a odjednom postane dosadna.tuzno da tuznije ne moze da bude.marini perazic se desava isto sto i u hrvatskoj farmi,stalno se nervira,a drugi je jos dodatno cimaju.olja je ok,ali malo radi,vrlo malo…maja nikolic-kao da se rodila na farmi,toliko se uzivela u ulogu da je u svom elementu 24h/7dana.viktorija i cakana bolje da pakuju kofere,jer niti ih vole ukucani,niti publika.matore kvocke u klimaksu.toma je ok,bas je super,a big mama je isto super,ali mnogo place i ne zna da zapoveda kao gazda.a otrpela je ljubomorne zaoke cakane i viktorije bas…pile je ok,ali oni svi rade ono sto ne treba ili ono sto je periferno,a posto su iz starije generacije osim olje vec im se dosadilo,pa vb pobedjuje farmu u gledanosti.a ljubav?nema je.ona buvara sasa curcic se ulizivao koliko je mogao,ali avaj,on ima dodje kao duh u kuci,ko da ga nema.bzvz

 4. *ZECICA*

  30/09/2009 at 9:58 pm

  *Toplice nisi u pravu..Nikola je jedini pametan lik na farmi..A kao ostali su neshto poznatiji od njega?Pile,Sale Jovanovic,Boshko,Viktorija,Cakana itd..ni oni nisu narocito poznati,pa shta?!Nikola najbolji si..!

 5. Lidija

  30/09/2009 at 10:30 pm

  Zašto na TV PINK BH nema Farme već tri dana?.A baš sam uživala gledajući Farmu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top