Prati nas

Felicity Huffman o ponovnom okupljanju ‘Očajnih domaćica’

Serije

Felicity Huffman o ponovnom okupljanju ‘Očajnih domaćica’

(foto: Twitter/Felicity Huffman)

(foto: Twitter/Felicity Huffman)

Prošlo je 5 godina od poslednje sezone Očajnih domaćica, a publika koja ih je verno pratila 8 godina se nada da će se ekipa iz Visterija Lejna ponovo okupiti, sada kada svedočimo popularnosti nastavaka serija koje su sa godinama stekle status kultnih, poput Bekstva iz zatvora, Dosije X ili Vil i Grejs. 

Nagađanja da bi nešto ovakvo moglo da se desi, pokrenula je glumica Felicity Huffman, koja je tumačila lik Linet Skavo, nekada uspešne advokatice koja je žrtvovala karijeru kako bi njena deca ‘stala na noge’ (ali nije računala na to da će se njen povratak na posao godinama odlagati zbog konstantnog ostajanja u drugom stanju).

“Zar je već prošlo 5 godina?”, zapitala se ona na Twitteru. “Šaljem svu svoju ljubav fanovima Očajnih domaćica. Kako je tih 8 godina bilo neverovatno. Da se okupimo ponovo?”, upitala je ona svoje pratioce, a odgovore obožavalaca ove serije možete pogoditi i sami.

Pa, ko zna, možda se uskoro ponovo vratimo u jedno od najdražih predgrađa na svetu, mada nesuglasice ostalih ‘domaćica’ sa Teri Hatcher nam govore da bi to bilo jako, jako teško. Ali, ipak je to Holivud, i nema tih jazova koji ne mogu da se pređu za nekoliko miliona dolara. Barem se nadamo…


2 komentara

2 Comments

  1. nenad

    16. 05. 2017. at 12:15

  2. kos

    16. 05. 2017. at 13:03

    ponovo moze samo rubi da ide nista drugo rubi samo

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Serije

To Top