Prati nas

Fez iz ‘Veselih 70ih’ postao pevač?

Hot!

Fez iz ‘Veselih 70ih’ postao pevač?

Wilmer se dosta promenio od serije ”Vesele 70te”

Popularna serija Vesele 70te, koja je svoje prikazivanje završila 2005. godine, bila je jedna od najgledanijih u Americi. Zahvaljujući njoj upoznali smo se sa gumačkim talentom, simpatičnim Wilmera Valderrame.

Serija, koja je imala okruglo 200 epizoda, proslavila je 33-godišnjeg glumca. Wilmer se 2011. godine oprobao u muzici i izbacio prvi singl The Way I Fiesta, ali nakon toga se ništa na muzičkom planu više nije desilo. Do sada.

Naime, Valderrama je dobar prijatelj sa Sky Bluom, pevačem iz elektonskog dua LMFAO, koji se raspao prošle godine. Sky Blu ima novi spot za pesmu Salud, koji je režirao upravo Wilmer. Ali to nije sve, jer poularni glumac i peva u ovoj numeri.

Salud predstavlja dinamičnu pesmu i spot koji napravljen u vidu kratkometražnog filma kaubojskog žanra, koji itekako drži pažnju i pokazuje nam potpuno novu stranu muzičara iz bivšeg dua LMFAO.

Komentare nam ostavite ispod teksta! :)

D. J. / Tracara.com

Loading...


2 komentara

2 Comments

  1. Suzz

    18/07/2013 at 12:43 pm

    Zvuci simpaticno,na momente ja cak i glupo,ali problem kod svih novijih pesama je to sto kad se zavrte po radio stanicama koliko god bzvz bile,hteo ne hteo,ulaze u uvo.

  2. Prince Manuel

    18/07/2013 at 5:33 pm

    Uzas

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top