Prati nas

Filip Filipi pomaže Srbima sa Kosova!

Muzika

Filip Filipi pomaže Srbima sa Kosova!

Reper iz Kanade, poreklom iz Beograda, Filip Filipi, objavio je pesmu Kosovka i započeo akciju prikupljanja pomoći Srbima koji žive na Kosovu.

Namera Filipija je da se prikupi što više sredstava koja će biti upućena najugroženijim porodicama na Kosovu i Metohiji.

“Moja želja je oduvek bila da na određeni način pomognem svojoj zemlji. Rekao sam sebi, prvom prilikom kad budem bio u mogućnosti da to učinim uradiću, evo taj momenat je došao, a verujte mi da je ovo tek početak priče. Razgovaram sa mnogim poznatim ličnostima ovde da tu pomoć izdignem na još veći nivo”, kaže Filip.

Kupovinom pesme Kosovka na iTunesu, putem Filipove organizacije 28.jun sredstva će biti dostavljena ugroženim porodicama.

Poslušajte pesmu… Komentari?4 komentara

4 Comments

 1. stefan

  18/10/2011 at 9:44 am

  ne samo da je filip velik kao umetnik, nego ima i veliku dusu da je spreman da se odrekne komercijalnog uspeha za svoj narod i, jos vaznije: za bolji zivot porodicima i decama na kosovu.

 2. Sunny

  18/10/2011 at 11:13 am

  Bravo Filipe i veliki pozdrav od onih koji znaju kako je tesko ne zaboraviti ko si i sta si u ovom bezosecajnom sebicnom svetu na Zapadu!

 3. Plavojka

  18/10/2011 at 11:30 am

  Nikad cula za njega ali svaka cast!

 4. Dee

  18/10/2011 at 1:48 pm

  Bravo, odlicna ideja. Sad sam procitala vise o Filipovoj humanitarnoj akciji i kupila pesmu! Pridruzite se i vi: http://28jun.blogspot.com/2011/10/boj-za-kosovo.html

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top