Connect with us

Filip Mitrović postaje voditelj?
Hot!

Filip Mitrović postaje voditelj?

Filip Mitrović će se možda oprobati i u voditeljskom poslu

Mladi pevač Filip Mitrović možda bi mogao na kratko da promeni profesiju. Učesnik VIP Farme, koja se nedavno završila, nije hteo da komentariše te spekulacije.

Kako navodi izvor, Filip Mitrović je sa televizije Pink dobio ponudu da bude voditelj, ali ne znamo još uvek da li će on ponudi prihvatiti. Momak, za koga smo prvi put čuli u Prvom Glasu Srbije, je veoma zadovoljan svojim učešćem na Farmi.

”Ušao sam na Farmu da se promovišem i da promovišem pesmu i u tome sam uspeo. Smatram da sam najbolje iskoristio stanovanje u Lisoviću jer sam promovisao ono čime se i bavim, a to je pevanje”– kaže Filip o učešću u popularnpm rijalitiju.

Muzička karijera mu je krenula uzlaznom putanjom i kaže da su njegove pesme na You Tube-u veoma slušane: “Karijera mi je krenula uzlaznom putanjom od kada sam došao u Grand i na Pink. Veliku zahvalnost zbog toga dugujem Milici Mitrović i Saši Popoviću. Sada stalno radim i stalno imam posla i od kada sam u Grandu počeo sam da dobijam pozive da radim i u inostranstvu. Pesma Ljubavni parazit“ je jako dobro prošla i ovih dana očekujem da vidim i svoje prvo milionče na You Tube-u.”.

Mitrović već priprema svoju novu pesmu za sledeći Grand festival, a prvi album izdaće sledeće godine za istoimenu muzičku kuću.

D. J. / Tracara.com

Loading...
8 Comments

8 komentara

 1. Jovan

  21/07/2013 at 1:31 pm

  To da bude voditelj je stvarno za povratiti. Ja njega bas nesto ne gotivim, ali ga mogu razumeti zasto je presao u Grand. Prva rekords kao i da ne postoji, a s obzirom na ekonomsko stanje zemlje, covek mora negde raditi, a Grand je za njega izvrsna prilika.

 2. Dušica Mala

  21/07/2013 at 1:36 pm

  Ne priliči mu baš uloga voditelja… Ali nema veze :D

 3. N

  21/07/2013 at 2:02 pm

  Sta ce mukica, video nema nikakve vajde od pevanja..a od neceg mora da zivi…bolje ista nego nista… :D a iskreno vecu popularnost ce dobiti na Pinku to je ocigledno.. :P :)

 4. POW

  21/07/2013 at 2:54 pm

  niti manjeg coveka, niti vece iritantnosti

 5. blaaa

  21/07/2013 at 3:03 pm

  Svako ko udje u grand prvo dobije nove zube,pa onda bira zanimanje…

 6. Aaa

  21/07/2013 at 5:00 pm

  Da li postoji veca jadara od ovog ?

 7. grr

  22/07/2013 at 9:30 pm

  Ovde moze da radi ko sta hoce!!!!!!!!!!

 8. Miss

  26/07/2013 at 6:42 pm

  sta li sve nece uraditi da ostane ”poznat”?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top